Annons

Plattform för lokal handel

Affärsidén är en digital plattform för lokal handel. Genom att prenumerera på tjänsten kan butiker marknadsföra sina produkter och nå kunder utan att ha en egen e-handel.

Jobb & Pengar | 28 November 2020 07:00

Richard Nyberg är grundaren bakom en digital plattform för lokal handel. 

FOTO: privat

– Vi driver en webbsida för fysiska butiker som vill få ut sina produkter online. Det är enkelt att komma igång. Butiken administrerar sina produkter via mobilen och den applikation vi har utvecklat, säger grundaren Richard Nyberg.

Singleton Applications är baserat i Onsala och genom tjänsten annonsson.se vill företaget erbjuda fysiska butiker utan egen webbshop ett nytt sätt att nå ut till kunder.

– Det är många butiker som använder sociala medier för att visa sina produkter men där finns en begränsning. Med vår tjänst går det att publicera hur många produkter de vill på ett enkelt sätt. Kunden ska kunna se vad som finns i butiken utan att besöka butiken fysiskt, säger Richard Nyberg.

Konto krävs

För att använda tjänsten behöver användaren skapa ett konto.

– Det är bara att ta en bild på produkten, skriva vad det är och välja kategori. Därefter får man en översikt och publicerar, säger Richard Nyberg.

Han håller nu på med att utöka sitt team för att kunna utveckla företaget.

– Vi är sex personer just nu och har funnits i några år. Vi som jobbar är mestadels utvecklare men vi håller också på att bygga upp en säljorganisation för att kunna göra detta större, säger han.

I nuläget går det inte att handla produkter via tjänsten. Men framöver är tanken att kunden ska kunna köpa produkter direkt från tjänsten, hämta i butik eller få det hemkört.

– Vi jobbar hårt på att göra det enklare att handla lokalt, säger Richard Nyberg.

Läs mer:

Kreativa lösningar för att överleva krisen

Utvecklade webbutiken under coronatiden

En keps för alla

Fler artiklar om hur du kan e-handla lokalt

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

33 000 hallänningar i digitalt utanförskap

Politik Så här i coronatid ser de flesta av oss med glädje på nya digitala verktyg och tjänster. ...

Nya dygnsrekordet: 1,3 miljoner paket

Halland 921 000 paket och 348 000 varubrev – på ett enda dygn. Det fick Postnord hantera efter helgens Black Friday-shopping. Det innebär rekord fö...

En keps för alla

Jobb & Pengar I lagret finns heta märkeskepsar i alla tänkbara storlekar. Med 450 modeller att välja bland är tanken att ...
Annons