Annons

Påkörd kvinna avled av sina skador

Den kvinna i 80-årsåldern som tidigare idag blev påkörd vid en olycka i centrala Kungsbacka har avlidit av sina skador. Det meddelar Polisen.

Trafik | 08 Juni 2021 17:58

Den kvinna i 80-årsåldern som vid 14-tiden idag blev påkörd i centrala Kungsbacka har avlidit.

FOTO: Norra Halland

Det var strax innan 14 i dag som trafikolyckan inträffade på Östergatan. Polisen berättade då att det var en personbil som backat på den nu avlidna kvinnan.

Skulle parkera om

Enligt uppgifter i media ska olyckan ha skett i anslutning till att föraren i olycksbilen skulle parkera om fordonet. Av någon anledning ställde sig den 80-åriga kvinnan bakom bilen, varvid hon blev påkörd.

Avled vid framkomsten

Kvinnan fördes till sjukhus med vad som då betecknades som allvarliga skador. Vid 17.20 meddelade Polisen på sin hemsida att kvinnan avlidit vid ankomsten till sjukhuset.

Kvinnans anhöriga har underrättats om hennes död. Polisen uppger även att en utredning ska genomföras för att få svar på vem som var ansvarig för trafikolyckan.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Döms för rattfylla – kan förlora jobbet

Trafik Två månaders fängelse, 22 750 kronor och förlust av nya jobbet. Det blir priset en 25-årig göteborgare ...

Stal bil och försökte stoppa polisen med skruv

Blåljus Påverkade av droger och narkotika stal paret en bil och försökte sedan stoppa polisen som följde ...

Nidingen kan bli utan ström

Miljö och natur Solceller på Nidingen får nej av Länsstyrelsen. Det kan innebära att hela anläggningen riskerar att bli ...
Annons