NATIVE 2023-01-13 KL. 14:00

Soffmys i höst – perfekt för avkoppling

Hösten är här och det betyder att det är dags för mysiga stunder i soffan. Det finns så många trevliga saker att göra på hösten. Det finns något speciellt med hösten som får oss att känna oss avslappnade.

Soffmys i höst – perfekt för avkoppling

TV-klipp och nyheter

Kanske är det ljuset som skiner mindre på dagarna, eller de kyligare temperaturen som gör oss lugnare. Oavsett anledning älskar vi att mysa under hösten. Inredning som vi trivs med är A och O för att skapa en trevlig atmosfär hemma. Stilrena soffbord är en detalj som kan lyfta ditt hem till en ny nivå.

Hur du skapar den perfekta myshörnan
Du kan inreda på många olika sätt, men det viktigaste är att du skapar en plats som du trivs i. En skön soffa med ett snyggt vardagsrumsbord är oslagbart för inredningen. Det blir den centrala punkten i rummet och där vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att ha möbler som är snygga och i din smak. Inred med en snygg lampett eller ljusstake på ditt bord för att få en fin atmosfär.

Inred med soffbord
Ett soffbord är ofta det första man tänker på när man inreder ett vardagsrum, och det är inte svårt att förstå varför. Ett soffbord är en mycket användbar möbel, och det finns många olika sätt att använda den. Man kan ha den som en vanlig bordskiva, använda den som en TV-möbel eller bara som en extra plats att stuva undan saker på. Det finns ingen gräns för hur du kan inreda ditt soffbord, och det är därför det är så roligt att inreda med dem. Du kan ge dem en personlig touch genom att välja olika typer av inredning, och det finns massor av idéer att inspireras av.

Vilka material är lämpliga för ett soffbord?
Det finns många olika material som är lämpliga för ett soffbord, och det beror helt på vad du är ute efter. Om du vill ha ett enkelt och prisvänligt vardagsrumsbord, kan du välja trä eller plast. Om du vill ha ett stilfullt och elegant vardagsrumsbord, kan du välja glas eller metall. Det finns även bord i olika färger och former, så det gäller att titta runt lite för att hitta det perfekta bordet för just dig.

När den kalla och mörka årstiden börjar närma sig, längtar man efter att bara mysa inomhus. Hösten är perfekt för avkoppling och att ha möbler som du trivs med kommer att höja stämningen till max.
TV-klipp och nyheter

Tore fortsatt fast i hemmet – kan tvingas flytta
NYHETER 2023-09-22 KL. 11:55
Premium

Tore fortsatt fast i hemmet – kan tvingas flytta

88-åringen nekas bostadsanpassning

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-09-23 KL. 15:02
Sagaloppet stöttar Barncancerfonden
Premium | KULTUR & NÖJE 2023-09-23 KL. 12:00
Ny fotoutställning om livet
Premium | HANDBOLL 2023-09-22 KL. 21:59
En högkaratig målvaktsmatch
Premium | NYHETER 2023-09-22 KL. 19:46
Eksta får årets planetskötarpris

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Här är årets vinnare av arkitekturpriset

Här är årets vinnare av arkitekturpriset

Tusen invånares röster har avgjort vilka byggnader som får årets arkitekturpris från Bygg- och miljöförvaltningen. Vinnarna korades på Tullens innergård under strålande sol och högtidliga former under lördagen.