NATIVE 2023-01-13 KL. 14:00

Soffmys i höst – perfekt för avkoppling

Hösten är här och det betyder att det är dags för mysiga stunder i soffan. Det finns så många trevliga saker att göra på hösten. Det finns något speciellt med hösten som får oss att känna oss avslappnade.

Soffmys i höst – perfekt för avkoppling

Kanske är det ljuset som skiner mindre på dagarna, eller de kyligare temperaturen som gör oss lugnare. Oavsett anledning älskar vi att mysa under hösten. Inredning som vi trivs med är A och O för att skapa en trevlig atmosfär hemma. Stilrena soffbord är en detalj som kan lyfta ditt hem till en ny nivå.

Hur du skapar den perfekta myshörnan
Du kan inreda på många olika sätt, men det viktigaste är att du skapar en plats som du trivs i. En skön soffa med ett snyggt vardagsrumsbord är oslagbart för inredningen. Det blir den centrala punkten i rummet och där vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att ha möbler som är snygga och i din smak. Inred med en snygg lampett eller ljusstake på ditt bord för att få en fin atmosfär.

Inred med soffbord
Ett soffbord är ofta det första man tänker på när man inreder ett vardagsrum, och det är inte svårt att förstå varför. Ett soffbord är en mycket användbar möbel, och det finns många olika sätt att använda den. Man kan ha den som en vanlig bordskiva, använda den som en TV-möbel eller bara som en extra plats att stuva undan saker på. Det finns ingen gräns för hur du kan inreda ditt soffbord, och det är därför det är så roligt att inreda med dem. Du kan ge dem en personlig touch genom att välja olika typer av inredning, och det finns massor av idéer att inspireras av.

Vilka material är lämpliga för ett soffbord?
Det finns många olika material som är lämpliga för ett soffbord, och det beror helt på vad du är ute efter. Om du vill ha ett enkelt och prisvänligt vardagsrumsbord, kan du välja trä eller plast. Om du vill ha ett stilfullt och elegant vardagsrumsbord, kan du välja glas eller metall. Det finns även bord i olika färger och former, så det gäller att titta runt lite för att hitta det perfekta bordet för just dig.

När den kalla och mörka årstiden börjar närma sig, längtar man efter att bara mysa inomhus. Hösten är perfekt för avkoppling och att ha möbler som du trivs med kommer att höja stämningen till max.
SENASTE TV-NYHETERNA

MSB lanserar krissida för barn
NYHETER 2023-03-24 KL. 18:00

MSB lanserar krissida för barn

Brand i lastbil på E6 – vägen öppnad igen
BLÅLJUS 2023-03-24 KL. 15:55

Brand i lastbil på E6 – vägen öppnad igen

Inga tåg till Göteborg på två månader
NYHETER 2023-03-24 KL. 14:00

Inga tåg till Göteborg på två månader

Stjärnan om elitidrotten:
SPORT 2023-03-24 KL. 11:45
Premium

Stjärnan om elitidrotten: "Det är mycket ångest"

✔ Den trasiga uppväxten ✔ Drivkrafter ✔ Vad hon vill uppnå

Årets småhus utsett – priset till Fjärås
NYHETER 2023-03-24 KL. 09:40

Årets småhus utsett – priset till Fjärås

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

BLÅLJUS 2023-03-25 KL. 09:54
Ballonger och sparkar
Premium | ISHOCKEY 2023-03-24 KL. 22:23
Tränaren om framtiden: "Vi får se"

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Hunden Sigge trivs med att vara hemma igen

Hunden Sigge trivs med att vara hemma igen

Ettårige schäfern Sigge sprang iväg i samband med en trafikolycka i januari. Medan matte Johanna Almtén låg på sjukhus drog ett stort sökpådrag igång. Sigge observerades flera gånger under det ett och ett halv dygnet han var borta, men det var först när han såg Johanna som han vågade sig fram. – Det går inte att beskriva hur underbart det kändes.