NATIVE 2023-02-13 KL. 15:51

Dash 2 Trade når mest lovande kryptolistan snabbare än väntat

Nya D2T-myntet har gått som en raket på topplistan över marknadens mest lovande krypto. Här kan du läsa hur Dash 2 Trade kan optimera och förenkla din kryptohandel.

Dash 2 Trade når mest lovande kryptolistan snabbare än väntat

TV-klipp och nyheter

Dash 2 Trade är ett nytt krypto som har snabbt nått topplistan med de mest lovande digitala tillgångarna 2022. Är du nyfiken rörande denna nya kryptovaluta? I så fall har du kommit till rätt ställe. Denna guide erbjuder en övergripande introduktion till Dash 2 Trade. Texten kommer kika närmare på detta kryptosystems unika komponenter och styrkor. Vidare kommer artikeln diskutera utvecklingen av dess inhemska kryptovaluta D2T samt dess potentiella framtidsutveckling.

Vad är Dash 2 Trade?
Marknadskännare är troligtvis inte förvånande att Dash 2 Trade snabbt placerat sig på topplistan med marknadens ledande krypto. Detta kryptoprojekt skiljer sig definitivt från mängden. Men vad är Dash 2 Trade? Det är en intelligent och innovativ plattform som erbjuder optimerad och strömlinjeformad investeringsprocess för traders. En del bedömare menar att plattformen kommer revolutionera handeln med digitala tillgångar. Systemet utmärker sig genom att erbjuda alla relevanta handelsverktyg och tidsenlig information på ett ställe. Detta är betydelsefullt eftersom ingen annan plattform har i skrivande kunnat erbjuda denna integrerade handelsprocess. Dash 2 Trade har ambitionen att göra det enklare för användare att fatta kvalificerade och snabba investeringsbeslut i realtid. Vidare utmärker sig plattformen genom att kombinera innovation med användarvänlighet. Detta gör systemet attraktivt bland både erfarna och mer gröna investerare på kryptomarknaden.

Dash 2 Trade är hemmahörande på Marshallöarna i Stilla Havet. Det är en liten stabil önation med starka band till USA. D2T är namnet på systemets inhemska kryptovaluta. Den fungerar som nätverkets transaktionsmedel och kommer diskuteras mer ingående i kommande avsnitt.

Varför är Dash 2 Trade attraktivt för investerare?
Hur uppnår Dash 2 Trade målet med att erbjuda optimerad och förenklad handel med digitala valutor? I nedanstående avsnitt kikar vi närmare på detta systems karaktäristiska komponenter och styrkor. Dessa faktorer belyser varför Dash2Trade når mest lovande kryptolistan snabbare än väntat.

Dash 2 Trade – en integrerad och intelligent plattform
Traders har länge konfronterats med utmaningen rörande fragmenterad och förlegad information. Därför har seriösa investerare ofta använt sig av flera kompletterande system. Dash 2 Trade sticker ut i mängden genom att erbjuda all-in-one integrerad och intelligent plattform för kryptohandel. Plattformen erbjuder rent konkret alla relevanta handelsverktyg samlade på ett ställe. Plattformen uppnår detta genom att bland annat använda sig av artificiell intelligens. Detta förväntas resultera i en optimerad och effektiviserad investeringsprocess för användarna. Vidare är Dash 2 Trade en innovativ plattform som placerar kundernas säkerhet i det främsta ledet.

Dash 2 Trade bygger på transparens och skalbarhet

Som investerare räcker det inte att ha tillgång till alla relevanta analysverktyg och handelsfunktioner. Den digitala valutamarknaden kännetecknas av stor volatilitet med snabba förändringar. Av denna anledning är uppdaterad och relevant information kritisk för varje seriös investerare. Dash 2 Trade erbjuder tidsenlig information genom att prioritera skalbarhet. Denna gör det möjligt för systemet att hantera enorma mängder data med en hög precision. Vidare möjliggör skalbarheten lagring av obegränsade mängder data på plattformen.

Resultatet är att användarna alltid har tillgång till den mest uppdaterade och investeringsrelevanta informationen. Dash 2 Trade betonar också vikten av transparens. Systemet uppnår detta bland annat genom blockkedjebaserad teknik. Ett transparent system möjliggör ett effektivt flöde av information genom nätverket. Därmed kommer alla användarna få kontinuerlig tillgång till den mesta uppdaterade informationen. Fokus leder också till att investerarna får en ökad tilltro för systemet. Därmed är detta en ömsesidigt gynnsam situation som stärker relationen mellan Dash 2 Trade och dess aktiva användare.

Dash 2 Trade har en stark social förankring

Investeringar existerar naturligtvis inte i ett vakuum. Exempelvis har sociala medier idag ett betydande inflytande på den digitala valutamarknaden. Dash 2 Trade har därför proaktivt integrerat prispåverkande faktorer från till exempel Reddit och Twitter. Plattformens framväxande sociala nätverk möjliggör ett effektivt utbyte av information och erfarenheter mellan olika användare. Tack vare dessa optimala kanaler har användarna alltid tillgång till den mest uppdaterade och relevanta informationen. Detta skapar goda förutsättningar för optimala och kvalificerade investeringsbeslut i realtid. Plattformen gynnas också av denna starka sociala dimension. Mer kvalificerade investerare stärker ekosystemet och därmed också plattformen.

Olika abonnemang för olika användare
Behovet för information och verktyg varierar naturligtvis mellan olika investeringssegment. Dash 2 Trade har därför utvecklat olika paketlösningar för olika kundsegment. I praktiken kommer plattformen kunna erbjuda tre olika typer av medlemskap:

• Gratis medlemskap
• Grundläggande medlemskap
• Premiummedlemskap

Ett gratis medlemskap ger tillgång till de mest elementära funktionerna. Denna tjänst kan lämpa sig för nybörjare som inte har samma krav på information och verktyg. Det grundläggande medlemskapet är en mellanprodukt som erbjuder fler sofistikerade verktyg. Den kostar 400 D2T mynt per månad. Premiummedlemskapet är det mest omfattande medlemskapet och kostar 1000 D2T mynt i månaden. Som premiumkund har man tillgång till samtliga av plattformens innovativa funktioner och handelsverktyg. VIP användare har också möjligheten att tävla om vinster i exklusiva tävlingar. Därtill kan premiumanvändare också utväxla erfarenheter och kommunicera med andra VIP investerare. Detta resulterar i ett ömsesidigt fördelaktigt utbyte av information i det sociala nätverket.

Dash 2 Trade har haft en imponerande förköpskampanj
Förköpskampanjen av systemets kryptovaluta D2T drog igång i slutet av oktober 2022. Lanseringen fick en stor uppmärksamhet och projektet lyckades dra in en halv miljon dollar i kapital efter enbart 24 timmar. Projektets första 35 miljoner mynt blev snabbt utsålda för 0,0476 dollar per token. Priset har sedan dess stigit till 0,0533 dollar och förväntas att fortsätta öka. I slutet av förköpskampanjen kommer priset att stiga till 0,0662 dollar per mynt.
I början av december hade försäljningen överstigit 9 miljoner dollar. Projektet har därmed redan genererat omkring 70% av dess uppsatta mål på 13,4 miljoner dollar. Dessa imponerande resultat placerar Dash 2 Trade på topplistan av marknadens mest lovande krypto 2022. I skrivande stund har redan omkring 70% av alla mynten under förköpsfasen sålts. Efterfrågan är fortfarande robust om de återstående 30% av mynten under förköpskampanjens avslutande faser.

Deflationär valuta och stor efterfrågan
Dash 2 Trade har valt att satsa på en deflationär valuta. Detta innebär att antalet D2T mynt på marknaden kommer begränsas till högst en miljard mynt. Detta är en ytterst begränsad volym i kryptosammanhang. Exempelvis finns det omkring 132 miljarder Dogecoin mynt på marknaden. Således kännetecknas D2T av ett begränsat utbud. Samtidigt förefaller marknadens efterfrågan vara stark. Därmed skapas det goda förutsättningar för denna digitala valutas framtida värdeutveckling på marknaden.

D2T listningsavtal med ledande kryptobörsar

I skrivande stund är förköpskampanjen ännu inte avslutad. Trots detta har Dash 2 Trade imponerat många viktiga aktörer på marknaden. Projektet har redan lyckats få listningsavtal med stora kryptobörser som LBank och BitMart. Samtidigt pågår det förhandlingar med andra CEX-börser vilka mycket väl kan resultera i nya listningsavtal. Dessa listningar stärker kryptots framtida ställning på den digitala valutamarknaden. Vidare är det stora intresset från flera CEX-börser en indikation på att Dash 2 Trade erbjuder något unikt till investerarna.
Duxo Van Roosem som är produktchef hos Dash 2 Trade, har uttalat sig positivt om kryptobörsernas stora intresse för D2T myntet och projektet i största allmänhet.

”Vi är mycket glada över att kunna meddela att flera auktoritära börser har tagit beslutet att erbjuda D2T –token för handel via respektive plattform i samband med att förköpsfasen avslutas,” sade Van Roosem.
”För hela teamet är det hela en genuin bekräftelse på vår professionalism och vårt engagemang. Vi är helt lyriska över de lovord som vi tagit del av i ett förhållandevis tidigt skede av projektet,” tillade Dash 2 Trade produktchef.
Van Roosem betonade projektets vision att hjälpa användare att fatta enklare och kvalificerade investeringsbeslut.
”Våra investerare kan vara säkra på att i samband med tidpunkten för våra IEO:er kommer den första Dash 2 Trade-versionen att återspelas på marknaden för att hjälpa investerare enklare fatta ett objektivt beslut.”

D2T förutspås ha en enorm framtidspotential
Det är ingen tillfällighet att D2T myntet har snabbt klättrat upp i topplistan med marknadens mest lovande krypto. Värdet på D2T stärks av Dash 2 Trade plattformens unika och intelligenta handelsfunktioner och verktyg. Vi har redan nämnt tidigare att plattformen förväntas att revolutionera handeln med digitala tillgångar. Således förväntas detta stärka D2T myntets värdepotential.

En del marknadsbedömare menar att kryptots pris kan potentiellt öka till 120 dollar 2025. Det lär även finnas utrymme för ett värde på omkring 140 dollar under samma period. De mest entusiastiska marknadskännarna menar att D2T myntets värde kan potentiellt rusa hela 100 gånger i framtiden. Framtiden får utvisa vilka prognoser som var mer precisa. En sak är redan säker: D2T myntet har på rekordkort tid blivit en av marknadens hetaste kryptotillgångar.

Hur och var kan man förvärva D2T tokens?
D2T mynt kan i skrivande stund köpas via projektets förköpskampanj. Dock måste du först skaffa dig en kompatibel kryptoplånbok. Själva betalningen sker med ETH eller USDT mynt. Om du inte redan har dessa mynt, kan dessa inhandlas direkt på projektets hemsida. Kom ihåg att tillsluta din kryptoplånbok till projektets kampanjsida för att kunna handla D2T mynten. Just nu ligger token priset på cirka 0,05 USDT och priset förväntas att successivt stiga. Därför kan det löna sig att potentiellt köpa kryptot tidigt innan priset skjuter i höjden. Tidiga investerare har också chansen att tävla om att vinna upp till 150 000 dollar.

Avslutande ord
Dash 2 Trade har efter knappt 2 månader placerat sig på topplistan över marknadens mest lovande krypto. Projektet erbjuder en intelligent och integrerad plattform som möjliggör optimerad investeringsprocess. Det övergripande målet är att göra det enklare för användare att fatta kvalificerade investeringsbeslut i realtid. Dash 2 Trade betonar vikten av sociala nätverk och relevant information samlat under ett tak. Systemet bygger på skalbarhet och transparens och erbjuder olika sofistikerade handelsverktyg och funktioner. Projektets D2T mynt har redan genererat omkring 9 miljoner dollar i kapital under förköpskampanjen. Kryptot har redan skrivit under listningsavtal med ledande centrala kryptobörser som LBank och Bitmart. Dash 2 Trade förväntas att revolutionera handeln med digitala valutor. Därför förutspås D2T ha en enorm framtidspotential. En del marknadsbedömare spekulerar i att kryptots värde kan potentiellt rusa hela 100 gånger i framtiden.TV-klipp och nyheter

Onsala tog säsongens första seger
SPORT 2024-05-19 KL. 20:00
Premium

Onsala tog säsongens första seger

Dag med marint tema
NYHETER 2024-05-19 KL. 17:14
Premium

Dag med marint tema

Tusentals lockades till årliga motorfesten
NYHETER 2024-05-19 KL. 16:19
Premium

Tusentals lockades till årliga motorfesten

Se bilderna från Tjolöholm Classic Motor

Erik får hela Sverige att vakna
NYHETER 2024-05-19 KL. 11:00
Premium

Erik får hela Sverige att vakna

Möt Älvsåkersbon som sänder morgonradio mellan 05 och 06

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2024-05-20 KL. 20:00
Treorna gjorde som förr

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man fick fängelse för barnpornografibrott – nu ändras straffet

Man fick fängelse för barnpornografibrott – nu ändras straffet

Hovrätten ändrar påföljden för en man som dömdes till ett års fängelse för grovt barnpornografibrott. Mannen, som hade nästan 500 barnpornografiska bilder, får nu fängelsestraffet förkortat. Istället får han skyddstillsyn och behöver gå ett behandlingsprogram.