Annons

Lindomekaptenens mardrömsbesked

Första prognosen lät positiv. Men Hannes Nordströms initiala känsla besannades – korsbandet är av och säsongen är över för Lindomekaptenen.

Fotboll | 07 Juni 2021 14:23

Säsongen är över för Hannes Nordström.

FOTO: Oliver Marshall

Hemma mot Utsikten vek sig Hannes Nordströms knä. Själv kände han direkt att något gick snett. Men den första prognosen gav ett lugnande besked. Det verkade handla om en skada på det yttre ledbandet. Men när en läkare i förra veckan undersökte knät var tongången en annan.

– Han var övertygad om att det var korsbandet som var av.

En magnetröntgen i torsdags slog fast att så var fallet. Det innebär i praktiken ett år borta från fotboll, säsongen är definitivt körd för försvararen.

– Det är klart det suger men jag kan inte göra så mycket åt det, säger han.

Hannes Nordström berättar att innan en magnetröntgen var gjord hade han inte uteslutet att det faktiskt var det värsta tänkbara, det vill säga en korsbandsskada. Nu väntar 26-åringen på en operationstid. Det kan bli tal om två operationer. Backen har tidigare i NH berättat om sina ryggproblem. Nu funderar han på att operera den också men först ska han dock konsultera med en sjukgymnast.

– Så att det blir en helrenovering. Men man får inte halta om man gör ryggoperationen så det blir först ett par månader efter knät i så fall.

 

Siktar på comeback 2022

Att den allvarliga knäskadan skulle vara slutstationen för karriären vinkar han bort.

– Jag måste göra min rehab för att bli 100-procentig igen, då känns det naturligt att komma tillbaka till fotbollen. Jag vill tillbaka.

 

Hannes Nordström har alltså sett de senaste matcherna från sidan och tvingats se sitt Lindome Gif hacka betänkligt.

– Vi har inte riktigt tålamodet vi haft tidigare. Vi blir för sugna på att slå den avgörande passningen för tidigt, det gör att vi får för lite bollinnehav och att våra motståndare inte blir lika trötta.

 

Läs fler sportnyheter här

 

Mer om e-tidningen:

Läs e-tidningen här

 

Är du prenumerant? Kom igång här.

Instruktionsfilm:

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Drömmål förstörde kvällen

Fotboll En praktträff från 30 meter rätt upp i krysset. IFK Fjärås fick en tung start – det ...

Premiärdominans trots att det fanns mer att önska

Fotboll IFK Fjärås var först ut – satte gasen i mattan och vaskade fram chans, på chans, på chans. – ...

Här avgör mittbacken efter solonummer

Fotboll Lerkils IF borde ha avgjort omgående – sedan fick de tacka stolparna. Det skulle krävas att mittbacken Tobias Johansson ...
Annons