Annons

Laring är seriens nya skådespelare

Oscar Laring, som är uppvuxen i Åsa, spelar Uno i den nya säsongen av Vår tid är nu. Norra Halland hörde med honom hur det är att vara med i en av Sveriges populäraste TV-serier.

Nyheter | 11 November 2019 16:30

Oscar Laring, 29 år, är uppvuxen i Åsa men bor nu i Stockholm och Göteborg.

FOTO: Pressbild SVT

Du spelar Uno, som är son till politikern Maggan. Vad tycker du om karaktären?

– Han är väldigt snäll. Lite för snäll för sitt eget bästa. Han är både lik mig och olik mig. Det har varit jättekul att få jobba med honom. Han är en påläst kille med en stark känsla för vad som är rätt och fel.

Hur fick du rollen?

– Jag studerade teater i Stockholm, på Calle Flygares teaterskola,och min regissör bjöd in en castare från SVT till min klass slutproduktion. När vi var klara skickade jag mitt CV till henne och sedan åtta månader senare hade jag ett missat samtal från henne. Jag ringde upp och då frågade hon mig om jag ville provfilma för en roll i Vår tid är nu.

Hur är det att vara med i en av Sveriges populäraste TV-serier?

– Det är overkligt. Det har varit stora skor att fylla. Jag var jättenervös innan vi började filma. Men första dagen släppte det väldigt snabbt. Alla var välkomnande och tog hand om mig på bra sätt. Det var en fin arbetsplats.

Vad händer för dig härnäst karriärmässigt?

– Jag ska jobba vidare. Jag har filmat en del under året som ska släppas i vår och i jul. Jag har varit med i första säsongen av serien Eagles och ska vara med i den andra som kommer på SVT i vår. Jag är med i en humorserie som ska sändas på SVT vid jul och en krimserie som kommer nästa år.

Läs mer nöjesartiklar här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Irriterat efter beslut – barn hänvisas till besvärlig väg

Nyheter I Åsa är stämningen alltjämt långt under topp efter det senaste beslutet om skolskjuts. Detta då barn ö...

Skolskjutsbeslut klara

Skola Nu har kommunen skickat ut beslut om skolskjuts. Förra årets hårda strid där föräldrar fick ...

Honung ska locka cyklister

Med värmen kunde bina äntligen sätta full fart. Därmed är det även bråda dagar för ...
Annons