Annons

Kvinnor misshandlade

När hon blev slagen i hemmet lyckades kvinnan ta sin tillflykt till grannar och polisen larmades. Mannen greps – kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans.

Blåljus | 22 Februari 2020 09:29

Det gångna dygnet visar än en gång det som statistiken slår fast – största risken för kvinnor att bli utsatt för våld är i deras eget hem.

Det första fallet inträffade mitt på fredagen. 12.24 fick polisen ett larm från ett bostadsområde i Kungsbacka centrum. En medelålders man hade gett sig på en kvinna och greps. Några närmare uppgifter vill inte polisen lämna.

Under natten till lördagen var det dags igen. 02.55 kom ett larm från södra delarna av kommunen. En kvinna hade blivit slagen av sin man och lyckats fly till grannar. Mannen fanns kvar när polisen kom till platsen och han kunde gripas.

Kvinnan var så allvarligt skadad att hon fick föras till sjukhus med ambulans. Mannen satt på lördagsmorgonen kvar i arresten.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Lyckad drive-in-modevisning

Jobb & Pengar – Det här hade jag aldrig kunnat tro. Det är nästan så tårarna trillar! Det var rusning nä...

Fram med möbler och klocka!

Nyheter Klockan två i natt förlorar vi en timme igen. Det är alltså dags att ställa om till sommartid. ...

Tänd hoppet med släckta lampor

Politik I kväll lördag uppmanas vi att släcka lamporna när det återigen är dags för Earth ...
Annons