KULTUR & NÖJE 2022-09-19 KL. 17:00

Satsar på stand up i Åsa

Av Julia Sandstén Vikberg

Under hösten blir det stand up-kvällar på Freadals Gård i Åsa. Namnkunniga komiker som Thomas Petersson, Tobias Persson och Fredrik Andersson kommer att underhålla matgästerna.

Satsar på stand up i Åsa
Tomas Peterson

Standup Freadal heter den nya satsningen på restaurangen i Åsa som drar igång i höst. Under den första stand up-kvällen den 30 september är det komiken Thomas Petersson, som bland annat synts i TV-program som Diggiloo, Dobidoo och Så ska det låta, som är huvudakten.
– Det funkar så att en namnkunnig komiker är huvudakten och sedan har den med sig ytterligare tre komiker. Gästerna får ett paket med varmrätt, dessert och en föreställning, säger Patrik Karlsson, ägare av Freadals Gård.

Andra huvudakterna under hösten är komikerna Tobias Persson och Fredrik Andersson. Restaurangens satsning på stand up görs i samarbete med Änna go standup och planen är att fortsätta med det även i vår. Patrik Karlsson tycker att konceptet passar Freadals Gård.
– Vi har en lokal som passar bra för det formatet. Vi har inte en jättestor restaurang, vi tar 60 personer, så det blir intimt och så har vi en bra scen. Sedan är det inte så många som satsar på stand up. Det finns i Kungsbacka och Varberg, men inte Åsa, säger Patrik Karlsson.SENASTE TV-NYHETERNA

SD besvikna
NYHETER 2022-09-27 KL. 11:15

SD besvikna

Alliansen fortsätter styra i Kungsbacka

Populära badet får nya toaletter och duschar
NYHETER 2022-09-27 KL. 08:00

Populära badet får nya toaletter och duschar

NYHETER 2022-09-27 KL. 06:59

"Säkerheten har högsta prioritet"

Talmansomröstning första punkten i riksdagen
NYHETER 2022-09-26 KL. 20:00

Talmansomröstning första punkten i riksdagen

Jan Riise (Mp) och Carita Boulwén (Sd) första dag på nya jobbet innebar framröstningar av fyra talmän.

Kommunen rustad inför höstmörkret
NYHETER 2022-09-26 KL. 17:00

Kommunen rustad inför höstmörkret

Högen med trasig belysning har betats av

Fler nyheter