JOBB & PENGAR 2023-10-19 KL. 07:16

Populära butiken i Åsa flyttar till större lokaler

Av Ronny Karlsson

I tio år har Loma Paloma haft sin verksamhet i Magasinet i Åsa. Men nu står det klart att man ska flytta till nya större lokaler i Lindarns handelsområde.

Populära butiken i Åsa flyttar till större lokaler
Loma Paloma blir med start i början av nästa år en del av butikssatsningarna hos Lindarns i Åsa. Foto: Pressbild.

TV-klipp och nyheter

Butiken i Åsa har de senaste två åren drivits av Åsa-bon Josefine Westling och nu är det klart att verksamheten flyttar. Nya större lokaler väntar nämligen med start i februari.

Westling lyfter fram att flytten till Lindarns kvarter innebär större och ljusare butiksytor, men också mer synlighet med ökade skyltmöjligheter.

– Vi ser fram emot alla de möjligheter som våra nya lokaler erbjuder och att få bli grannar med flera av Åsas uppskattade butiker och verksamheter, säger Westling i ett pressmeddelande.

Butiken har drivits vidare med samma koncept sedan starten, där man förutom leksaker och babyprodukter även har en avdelning med inredning och presentartiklar.

Under de två åren som Westling drivit butiken, har hon försökt att bredda satsningen på leksaker, samtidigt som inredningssortimentet minskat något.

– Vi är väldigt stolta över konceptet och har lyckan att träffa kunder i alla åldrar. Förutom att erbjuda hjälp med att hitta den rätta presenten, vill vi alltid ge den där personliga servicen, som också kan bestå i att man stannar upp för en trevlig pratstund, säger Westling.

Invigningen i de nya lokalerna planeras till slutet av februari nästa år

I samband med detta läggs färgbutiken House of Color vid Lindarn ner, där ska man koncentrera sig på verksamheten inne i Kungsbacka i stället.
TV-klipp och nyheter

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan
SKOLA 2023-11-27 KL. 07:45
Premium

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan

Skadegörelse och grannar som störs

Dag med marint tema i Onsala
NYHETER 2023-11-26 KL. 17:00
Premium

Dag med marint tema i Onsala

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-11-27 KL. 20:08
Kommunen hyllade medarbetare på gala

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.