Annons

Hörde hemska skrik – slog larm till SOS

Hemska skrik i trappuppgången i ett flerbostadshus i centrala Kungsbacka fick i natt en av de boende att orolig ringa SOS.

Blåljus | 22 Mars 2020 11:33

Polisen ryckte ut när en person i Kungsbacka hörde hemska skrik från trappuppgången.

FOTO: Arvikbild

Eftersom man misstänkte att någon blivit utsatt för ett grovt våldsbrott skickades polis och ambulans genast till platsen.

Hittade ledsen kille

När polisen anlände klockan 02.10 var det dock lugnt på adressen. I trappuppgången satt en ledsen ung man som bråkat med sin tjej. Det var parets upprörda röster som fått grannen att tro det värsta.

I samband med att den ledsne mannen upprörd lämnade platsen sparkade han på en del saker som kom i hans väg. Händelsen kom därmed att betecknas som skadegörelse.

Slagsmål i Tölö

Polisen tvingades även göra en utryckning till Tölö under natten mot söndag. Där hade en privat fest i en bostad i närheten av Tölö kyrka plötsligt urartat. Två överförfriskade festdeltagare hade börjat slåss med varandra.

När polisen kom fram klockan 01.20 avbröts bråket. Ingen av de inblandade i slagsmålet var så allvarligt skadad att ambulans behövde kallas till platsen. De båda slagskämparna har nu anmält varandra för misshandel.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Lyckad drive-in-modevisning

Jobb & Pengar – Det här hade jag aldrig kunnat tro. Det är nästan så tårarna trillar! Det var rusning nä...

Fram med möbler och klocka!

Nyheter Klockan två i natt förlorar vi en timme igen. Det är alltså dags att ställa om till sommartid. ...

Tänd hoppet med släckta lampor

Politik I kväll lördag uppmanas vi att släcka lamporna när det återigen är dags för Earth ...
Annons