Annons

Gäng orsakade förstörelse

Strax före klockan 21.30 på onsdagskvällen fick en bensinmack besök av ett 15-tal ungdomar. I samband med besöket blev butikens kundtoalett totalt vandaliserad.

Blåljus | 21 Maj 2020 09:03

Ett gäng på 15 personer besökte under kvällen stationen.

FOTO: Arkivbild Norra Halland

Händelsen inträffade i samband med att ett gäng på uppskattningsvis 15 personer kom in på bensinstationen Shell i Fjärås under onsdagskvällen. Några av ungdomarna, som enligt vittnen färdades i EPA-traktorer / A-traktorer, kom in i butiken. Samtidigt ska personal ha hört bankande och oväsen från stationens kundtoalett som ligger på utsidan av byggnaden.

Efteråt upptäcktes att toaletten var rejält saboterad. Handfat och papperskorg var nedrivna, och en hel pappersrulle var nedtryckt i toalettstolen.

Toaletten på Shell i Fjärås blev vandaliserad på onsdagskvällen. Foto: Privat

Enligt polisen ska flera av ungdomarna vara igenkända då de besökt stationen tidigare. Ungdomarna ska dessutom ha fångats på stationens övervakningskameror.

Händelsen är polisanmäld.

 

Fler lokala nyheter hittar du HÄR

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Nu fixas badplatserna inför högtryck

Nyheter Sol och lite varmare väder väntas de närmaste dagarna. Och just nu arbetas det för fullt ...

Tuff budget i osäkra tider

Politik Coronakris, hotande lågkonjunktur och allt högre hyror när det byggs fler skolor, boenden och idrottshallar – Kungsbackas budget ...

Ytterligare två begärs häktade för grovt narkotikabrott

Nyheter Tidigare idag häktades två kungsbackabor för grovt narkotikabrott. Nu har ytterligare två personer bosatta i Kungsbacka begärts ...
Annons