FOTBOLL 2024-08-25 KL. 17:17

Lindome fortsatt poänglösa efter sommaruppehållet

Av Eric Andersson

Lindome Gif gick in till matchen mot Laholm med tre raka förluster. När slutsignalen ljöd hade förlustsviten förlängts ytterligare.
– Vi har varit bedrövliga efter sommaruppehållet, säger Adam Reggiani.

Lindome fortsatt poänglösa efter sommaruppehållet
Alex Rasheeds mål räckte inte till poäng. Arkivfoto: Eric Andersson

Det går tungt för Lindome Gif för tillfället. I matchen mot Laholms FK åkte laget på sin fjärde raka förlust och har ännu inte tagit poäng efter sommaruppehållet. Gästerna från södra Halland tog ledningen genom ett skott från halva plan efter drygt tio minuter och innan halvleken var slut hade de gjort ytterligare ett mål.

– Vi är dåliga i första halvlek och de har två chanser som de gör mål på. I halvtid förklarar vi att det är för dåligt och att vi måste höja oss vilket vi gör när vi går in med en annan attityd, säger Adam Reggiani, tränare i Lindome Gif.

Emil Karlsson kastades in i paus och behövde bara tolv minuter på planen för att reducera. Efter reduceringsmålet byttes Alex Rasheed in och han tackade för förtroendet genom att kvittera tre minuter senare. Det fanns lägen att fullborda vändningen för Lindome, men istället gjorde gästerna 2–3 i slutet.

– Indirekt är vi med i bottenstriden nu. Vi har satt oss själva i den situationen och då får vi ta oss ur den också. Det är bara att kavla upp ärmarna och börja ta för sig. Vi är inne i en negativ spiral och det är mitt jobb att hitta en väg ur den, säger Adam Reggiani.



Matchfakta
Lindome Gif – Laholms FK 2 – 3 (0–2)
0–1 (12), 0–2 (36), 1–2 (58) Emil Karlsson, 2–2 (62) Alex Rasheed, 2–3 (83)

TV-klipp och nyheter

20 snabba frågor till karismatiske tränaren
HANDBOLL 2024-09-12 KL. 14:00
Premium

20 snabba frågor till karismatiske tränaren

✔ Regeln han vill ändra ✔ Orosmolnet ✔ Drömvärvningen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

NYHETER 2024-09-12 KL. 18:17
Brand i villa
NYHETER 2024-09-12 KL. 17:31
Bil stulen på parkering

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Historiska smedjan vid E6 har byggts upp på nytt

Historiska smedjan vid E6 har byggts upp på nytt

Många har säkert undrat vad det är för ett litet hus som nyligen återställts vid Lindomemotet längs E6:an. Under våren tog den gamla smedjan form igen och påminner nu om gården som länge låg där.