Annons

Femte person gripen efter helgens drogtillslag

En femte person greps under torsdagen av polis, misstänkt för delaktighet i det grova narkotikabrottet i Kungsbacka förra helgen.

Blåljus | 29 Maj 2020 13:45

Det handlar om en 31-årig man boende i Åsa. Han greps strax efter lunchtid igår och anhölls senare på dagen av en åklagare. Mannen kommer inom kort ställas inför häktningsdomstol, på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott.

Flera häktade

Sedan mitten av veckan sitter fyra personer häktade misstänkta för åtminstone två olika fall av grovt narkotikabrott. De båda ärenden ska dock ha koppling till varandra. Det var i söndags den 24 maj som slog till på två adresser i Kungsbacka.

– Jag kan bara säga att de är en insats som föranlett gripande som gått till häktning, sa, förundersökningsledare Martin Knuuttila, utredningssektionen i Halland, till Norra Halland igår.

Tidigare:

Polisen förtegen om det stora drogtillslaget

Ytterligare två begärs häktade

Två häktade för grovt knarkbrott

Droger för miljoner borta från gatan

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Färre lokala konkurser – trots pandemin

Jobb & Pengar Antalet konkurser ökade i juli. Men Kungsbackas företag har hittills stått stadigt i coronakrisen. Enligt sajten Kreditrapporten minskade ...

Stekhett veckoslut på intåg

Nyheter Kontrollera att kylklamparna ligger på plats och sök skugga om du inte njuter av höga temperaturer och stekande ...

Ilsken älgko i motionsspåret

Nyheter En älgko med två kalvar rör sig på motionsspåret i Vallda Palta. Hon är aggressiv och vill ha ...
Annons