Annons

Få ledtrådar i jakten på toalettvandalerna

På onsdagskvällen vandaliserades en av toaletterna vid Shell i Fjärås rejält. Detta i samband med att ett gäng på uppskattningsvis 15 ungdomar besökte stationen. Vem eller vilka som bär ansvaret är dock ännu okänt.

Blåljus | 22 Maj 2020 14:19

Kundtoaletten på stationen blev rejält vandaliserad under onsdagskvällen.

FOTO: Daniel Blomqvist

Det var strax före klockan 21.30 i onsdags kväll som ett gäng ungdomar i EPA- eller A-traktorer rullade in på bensinstationen i Fjärås. I samband med detta hörde personal hur det bankade och väsnades inne på en av de kundtoaletter som ligger på utsidan av byggnaden. Efteråt upptäcktes omfattande skadegörelse inne på toaletten.

Personal har känt igen vissa av de ungdomar som var inne i butiken då det besökt stationen tidigare, men vet inte vem eller vilka som var inne på toaletten.

Få spår

Händelsen polisanmäldes, men någon förundersökning är inte inledd eller vidarebefordrad till lokala utredare. Detta troligtvis på grund av att det finns få spår att gå på, enligt förundersökningsledare David Lorentz.

– Det var många ungdomar på plats. Och det finns kameror och film från kvällen inne i butiken, men inga utanför vid toaletterna, säger han.

Och ingen har trätt fram och tagit på sig skadegörelsen?
– Nej, det kunde man ju önska, men något sådant har inte skett.

Enligt personal på bensinstationen är det ännu oklart vad kostnaderna för skadegörelsen kan uppskattas till.

Läs också:

Gäng orsakade förstörelse 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Nu fixas badplatserna inför högtryck

Nyheter Sol och lite varmare väder väntas de närmaste dagarna. Och just nu arbetas det för fullt ...

Tuff budget i osäkra tider

Politik Coronakris, hotande lågkonjunktur och allt högre hyror när det byggs fler skolor, boenden och idrottshallar – Kungsbackas budget ...

Ytterligare två begärs häktade för grovt narkotikabrott

Nyheter Tidigare idag häktades två kungsbackabor för grovt narkotikabrott. Nu har ytterligare två personer bosatta i Kungsbacka begärts ...
Annons