Annons

En balkongbrand och en rökfylld källare – ingen skadad

Under fredagskvällen ryckte räddningstjänsten ut på två larm om brand eller rökutveckling i Kungsbacka kommun. Båda var lindriga och ingen person kom till skada.

Blåljus | 08 Augusti 2020 13:43

Strax efter klockan åtta på fredagskvällen larmades 112 om rökutveckling i källaren till en villa på Landsvägsgatan i Kungsbacka. Väl på plats kunde räddningstjänst och ambulans konstatera att det inte fanns någon brand att släcka. Det rörde sig om en rökpuff från en pelletspanna. 

En knapp timme senare gick larmet igen. Den här gången var det från ett flerfamiljshus på Mortelvägen i Tölö som larmet kom. Även hit kom både räddningstjänst och ambulans. Det hade börjat brinna på en balkong, med rökutveckling som följd. Branden var liten och kunde snabbt släckas. 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Mordbrännares bekant begärs häktad

Blåljus En kvinna bekant med den 35-årige man från Kungsbacka som sitter häktad för bland annat grov ...

Grov misshandel i Åsa - polisen letar gärningsman

Blåljus En person har förts till sjukhus med ambulans efter en grov misshandel i Åsa. Flera polispatruller letar just nu ...

Älgolycka på E6

Blåljus Flera fordon har krockat på E6 mellan Kungsbacka och Sandsjöbacka. Det är mycket begränsad framkomlighet. Olyckan inträffade 06:16 ...
Annons