DEBATT 2023-10-01 KL. 14:00

Veckans ris och ros

Varje vecka samlar vi riset och rosorna får papperstidningarna. Denna gången hyllas vårdpersonal medan en bilist får ris.

Veckans ris och ros
Rosorna och riset från papperstidningarna är nu samlade. Foto: Pixabay

TV-klipp och nyheter

Dagens ros

Jag vill ge dagens rosor till koordinatorerna Marie och Linda och enhetschef Linda Ågren för ett fantastiskt arbete med allt pusslande med schema och annat. Och en stor bukett rosor till mina fantastiska kollegor på Kolla vård- och omsorgsboende avdelning Korallen för fantastiska kollegor. Och självklart till alla andra fantastiska undersköterskor på övriga enheter. Vi är grymma.

Kram från Kathleen

Ett stort fång rosor vill jag ge till Carfix som fixade min bil snabbt till full belåtenhet. Tack Marcus, Jimmie och Tomas!

Från en mer än nöjd Carfix-fan

Dagens ros till tandsköterskan och tandhygienisten på Östergatan tandvård. Min sjukresebil var en halvtimme försenad, då stannade de kvar med mig och väntade fast de slutat för dagen och låst kliniken.

Monica, 85 år

Dagens ros till syster Mikael på Capio Husläkarna, för vänligt bemötande och förståelse.

Tanten med värken

Jag vill ge doktor Nina Vukas Radulovic på gyn i Kungsbacka en stor bukett rosor. Tack för ödmjukhet och stort engagemang när du tog hand om mig. Stort tack.

Jane P

Dagens ris

Veckans ris till dig som gjorde en parkeringsskada på min grannes Volkswagen som stod på Kungsmässans parkering den 15 september, tidig förmiddag. Att inte ge sig till känna är skamligt. Du har kanske inte försäkring på din bil.

I-P



TV-klipp och nyheter

Ska ge skydd – här ges sprutor på löpande band
VÅRD 2024-10-22 KL. 20:00
Premium

Ska ge skydd – här ges sprutor på löpande band

Covid, influensa och mykoplasma cirkulerar i Halland

Företagaren Leo miljonsatsar för att kunna växa vidare
JOBB & PENGAR 2024-10-21 KL. 19:00
Premium

Företagaren Leo miljonsatsar för att kunna växa vidare

Entreprenadföretaget har köpt tomt i Duvehed för 6,7 miljoner

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Polisen följer grupp med unga  – kopplas till kriminalitet

Polisen följer grupp med unga – kopplas till kriminalitet

Polisen har de senaste åren följt en grupp ungdomar i Hålabäck som polisen ser en problembild kring. Några av dem kan kopplas till narkotikahantering eller annan kriminalitet. Två av ungdomarna bor på adressen som besköts i augusti. – Vi jobbar, i samverkan med sociala myndigheter, med att hjälpa dem i rätt riktning, säger lokalpolisområdeschefen Johanna Hennix.