Annons

Debatt: Bättre med intraprenad

Debatt | 15 Oktober 2020 18:15

I en motion från 2002 yrkade (S) att Kungsbacka skulle ta fram förutsättningarna för att driva verksamhet på ”Intraprenad”. Åsa Gårdsskolans lyckade resultat är en följd av detta initiativ. Intraprenad är ett mycket bättre alternativ än att lägga ut kommunal verksamhet på entreprenad som de borgerliga partierna hängivet påstår är den enda lösningen.

De borgerliga partierna gör en politisk poäng av att de kör över tjänstemännen i frågan intraprenad inom Förskola och grundskola. De har tagit till sig vår uppfattning. Socialdemokraterna tackar för att de borgliga partierna stödjer Socialdemokraterna i vårt förslag som undertecknad redan på arbetsutskottet Förskola och grundskola yrkade den 7 oktober, att intraprenadformen ska fortgå på Åsa Gårdskola och Malevik skolan.

Socialdemokraterna och undertecknad tackar de borgliga partierna för att ni har kommit fram till samma tydliga beslut beträffande fortsättning av intraprenad inom Förskola och grundskola.

Läs fler debattartiklar här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Friskolebarn nekas skolskjuts

Skola Familjer som väljer bort den närmsta skolan har inte rätt till extra skolskjuts. Det visar två domar ...

Barnen i Gottskär springer för livet

Skola På onsdag 12 maj springer elever och lärare på Gottskärs grundskola för livet. Tillsammans ska de samla in ...

Ingen ökad smittspridning i grundskolan

Vård En klass på Hedeskolan håller stängt efter ett utbrott av corona. Men annars märks ingen ökad smittspridning ...
Annons