I en motion från 2002 yrkade (S) att Kungsbacka skulle ta fram förutsättningarna för att driva verksamhet på ”Intraprenad”. Åsa Gårdsskolans lyckade resultat är en följd av detta initiativ. Intraprenad är ett mycket bättre alternativ än att lägga ut kommunal verksamhet på entreprenad som de borgerliga partierna hängivet påstår är den enda lösningen.

De borgerliga partierna gör en politisk poäng av att de kör över tjänstemännen i frågan intraprenad inom Förskola och grundskola. De har tagit till sig vår uppfattning. Socialdemokraterna tackar för att de borgliga partierna stödjer Socialdemokraterna i vårt förslag som undertecknad redan på arbetsutskottet Förskola och grundskola yrkade den 7 oktober, att intraprenadformen ska fortgå på Åsa Gårdskola och Malevik skolan.

Socialdemokraterna och undertecknad tackar de borgliga partierna för att ni har kommit fram till samma tydliga beslut beträffande fortsättning av intraprenad inom Förskola och grundskola.

Läs fler debattartiklar här

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Möjliggör gemensamma måltider!

Debatt Angående ”Rädda matsalarna på äldreboende” i NH 25/9. Tack Marie för din insändare gällande stängda ...

Pontos grundskola flyttade ut klassrummet efter coronautbrottet

Skola När coronan slog till i våras flyttade Pontos grundskola mycket av undervisningen utomhus, för att minsta trä...

Debatt: Mark för framtiden

Debatt Angående insändare i NH 9/10 om odlingsbar mark. F. Hansson och H. Kaufmann skriver: ”Huvudriktningen är att vara restriktiv ...
Annons