Jobbar som undersköterska i hemtjänsten Onsala. Vi har hämtat mat till våra äldre varje dag sedan lite över ett år på Ekhaga äldreboende, som vi sedan levererar ut till kunderna. Det handlar om cirka 50-60 portioner. Men nu ska Vardaga driva Ekhaga och vill inte leverera mat till våra äldre här i Onsala. Utan nu kommer maten tilllagas på Signeshus äldreboende i Kungsbacka och köras ner till Onsala.
Min fundering är, varför tillfrågar man inte dom lokala restaurangerna om dom vill/kan tillaga maten istället? På så vis så minskar vi transporten vilket påverkar värmehållningen och för miljön.
Sen den stora vinsten skulle ju vara att restaurangerna överlever i denna lilla ort, och att det kanske leder till arbetstillfällen.
Få älgar, men resultatet måste jämföras med traditionell inventering
Men att vara i opposition är inget för Ulrika Jörgensen
Kullavikvännernas söner gör upp i SM-finalen
Lasse Kronér gör sin egen grej och bjuder in favoritartisterna till sköna kvällar på Tjolöholm.