Annons

Augustsson Zanotelli klar för Gothenburg Horse Show

Förbundskaptenen Henrik Ankarcrona har tagit ut de första svenska hoppryttarna som ska rida på Gothenburg Horse Show. Bland namnen finner vi Angelica Augustsson Zanotelli.

Sport | 06 Februari 2020 14:30

Angelica Augustsson Zanotelli.

FOTO: Norra Halland

Angelica Augustsson Zanotelli från Onsala har fått en plats bland de sju landslagsryttarna som kommer att ställa upp i tävlingen den 19-23 februari. Nästa vecka tas ytterligare ryttare ut.

– Göteborg är alltid en höjdpunkt under inomhussäsongen. Vi vill väldigt gärna komma hem och visa publiken att de internationella framgångarna inte är en tillfällighet, säger Henrik Ankarcrona på Svenska Ridsportförbundets hemsida.

Utöver Augustsson Zanotelli har även Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Malin Bayard Johnsson, Fredrik Jönsson, Stephanie Holmén och Douglas Lindelöw blivit uttagna.

Läs fler sportnyheter här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Veckans läsarbilder: Långledigt eller jobb

Familj Kristi himmelfärds dag innebär långledigt för en del, extra arbete för andra. Här kommer ...

Droger för miljoner borta från gatan

Blåljus Med sammanlagda fängelsestraff på över 15 år och narkotika för miljoner borta från gatorna, har Kungsbackapolisen haft ett ...

Hon skapade sitt eget Göteborgsvarv

Sport Carolina Andersson skulle springa sitt första Göteborgsvarv i år. Men efter att loppet ställdes in tog hon ...
Annons