Annons

Åsahoppet drabbades av branden

TRAMPOLIN. I våras slutade 13-årige Jonathan Lammert tvåa i synkron i JSM tillsammans med klubbkamraten Olle Simonsson från Västra Frölunda Tram
Sport | 19 September 2019 22:10

Jonathan Lammerts träningshall totalförstördes i branden mellan söndag och måndag.

FOTO: Privat

TRAMPOLIN. I våras slutade 13-årige Jonathan Lammert tvåa i synkron i JSM tillsammans med klubbkamraten Olle Simonsson från Västra Frölunda Trampolinklubb. När Slottsskogshallen totalförstördes mellan söndag och måndag innebar det föreningens totala utrustning försvann på ett bräde.

– Det är så många minnen där. Man var glad när man kom dit och kände en viss känsla, nu ändras allt, säger 13-årige Åsabon Jonathan Lammert som pendlat till hallen i Göteborg.

 

Klubben har startat insamlingar för att kunna köpa ny utrustning. Träningslokaler har löst sig tillfälligt, men de är inte helt anpassade för sporten, berättar Jonathan Lammert.

– Det blir väldigt annorlunda. Vi kan fortfarande hoppa men inte lika mycket för vi har inte lika många trampoliner, säger han och berättar att han vill satsa vidare.

– Jag känner att jag har en framtid där.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hanhals Kings vill komma igång direkt – utan publik

Ishockey Starta säsongen med eller utan publik? Hanhals Kings svar? – Vi ser gärna att man kommer igång med ...

Rolfö: "Att få fullfölja det gör mig jätteglad"

Fotboll 89 dagar kommer ha passerat sedan den senaste matchen. På fredag kliver Fridolina Rolfö och hennes Wolfsburg återigen ut på plan ...

Janne Pettersson fortsätter – efter hjärtinfarkten

Bandy Under kvalet drabbades Jan-Erik Pettersson av en hjärtinfarkt. Några månader senare kritade han på ett nytt kontrakt ...
Annons