Annons

Ännu en vildsvinsolycka

Strax före sex på söndagsmorgonen körde en personbil in i ett vildsvin på Onsalavägen.  Föraren klarade sig enligt polisen utan allvarliga fysiska skador.
Blåljus | 22 September 2019 10:29

Vildsvin är en fara i trafiken.

FOTO: Anna Luther

Det var en relativt lugn lördagsnatt, rapporterar polisen. En fyllerist fick strax före midnatt omhändertas vid Resecentrum och sova ruset av sig på stationen.

Någon timme senare kom larm om att tjuvar försökt stjäla diesel från företaget Lillevrå såg i Frillesås. Man kunde på övervakningskameran se hur de försökte slanga över diesel, men misslyckades. Om det blev några skador är inte klart.

På morgonen inträffade alltså en viltolycka vid Oskarsberg när en man körde rakt in i ett vildsvin. Svinet dog, bilen blev rejält skadad och fick bärgas. Föraren blev omskakad, men enligt polisen fick han inga allvarliga fysiska skador.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Vildsvin dödade hunden Anna

Blåljus När Ginger Oldfors släppte ut sin hundar i trädgården blev det ett väldigt liv. En ...

Minns du nyhetsåret?

Nyheter Minns du nyhetsåret 2019?   Det saknades inte dramatik under nyhetsåret 2019. Ett skelettfynd i en husbil, ett skelett på ...

Minns du nyhetsåret – del 2

Nyheter Andra halvan av nyhetsåret 2019 fortsatte med protester, översvämningar, folkfest, mord, rekordälgar och mycket mer. Juli: Protester mot ...
Annons