Annons
 • Trafikstörning: Vägarbete på E6
 • Zeljkovic ersättare klar

  Bara dagar efter att Ajdin Zeljkovic lämnat Lindome för spel i Örgryte har man nu sin ersättare klar. Fredrik Johansson Zanjanchi, närmast från FC Trollhättan har skrivit på för klubben.

  Fotboll | 14 Januari 2021 22:02

  Anders Alö är äntligen färdig med sitt lagbygge.

  FOTO: Christian Johansson

  Omsättningen på spelare fortsätter i Lindome. Ajdin Zeljkovic lämnade ett stort tomrum att fylla, och nu har man presenterat hans ersättare. Fredrik Johansson Zanjanchi har även han ett förflutet i Örgryte, och ska med sin snabbhet skapa oreda för motståndarna.

  – Fredrik etablerade sig som en skyttekung i Hisingsbacka FC under många år. Han valde sedan att gå till ÖIS, där det av någon anledning inte riktigt blev som han ville. Efter att varit utlånad en kort tid till FC Trollhättan är det nu dags att starta om med en nytändning. Fredrik är anfallare och hans spetsegenskap är snabbheten och avsluten, kommenterar Lindomes sportchef Anders Alö på klubbens hemsida.

  Annons

  KOMMENTERA ARTIKELN

  Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

  Kommentera

  Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

  Läs Även

  Truppen spikad - om inte Messi vill komma

  Fotboll En ny försvarare är klar för Lindome Gif. Det är Erik Hedenquist som plockas in från seriekonkurrenten ...

  Värvat tvåans bäste mittfältare

  Fotboll Anton Johansson, 25 år, röstades fram som division 2:s bäste mittfältare 2020. 2021 tar han plats i Lindome Gif. – Vi ...

  Lindome värvar från allsvenskan

  Fotboll David Olsson har glänst på ungdomsnivå. Steget upp som senior har inte gått lika lätt. Det klivet ...
  Annons