Annons

Varde ljus på Tingbergsvallen?

Kommunen har ansökt om åtta belysningsmaster på Tingbergsvallen. I söndags skulle berörda parter ha framfört sina synpunkter – men inte ett enda yttrande kom in.
Fotboll | 13 Mars 2019 17:09

Kommunen har ansökt om åtta belysningsmaster på Tingbergsvallen. I söndags skulle berörda parter ha framfört sina synpunkter – men inte ett enda yttrande kom in.

 

FOTBOLL. Avsaknaden av elbelysning på Tingbergsvallen var den främsta förklaringen till att Kungsbacka DFF tvingades flytta till Varberg. Nu har en ljusning öppnats. Fritidsförvaltningen har gjort en bygglovsansökan för åtta belysningsmaster till Byggnadsförvaltningen. I söndags var sista dag för yttranden från berörda parter men då hade ingenting inkommit.

 

Ett positivt besked för Kungsbacka DFF. Men inget bygglov är beslutat, berättar Hanna Ståhl, verksamhetschef för bygglov. Om ett bygglov beviljas kan det överklagas till en högre myndighet, i det här fallet länsstyrelsen.

Finansieringen är också ett frågetecken. I höstas sa förvaltningschefen för Kultur och fritid, Ulrika Granfors:

– Vi har ingen extra finansiering. Vi kommer att behöva göra omplaneringar inom vår ram.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Så många vill ta del av stödpaketet

Sport Över 4 000 föreningar och närmare 50 specialidrottsförbund har ansökts om regeringens stödmiljoner. – Nu väntar ett gediget ...

Ryske anfallaren öppnar för en fortsättning

Bandy Sergey Pochkunov kom in i december och levererade direkt. Nu öppnar anfallaren för att återvända till Sverige och ...

Skyttekungen kan vara förlorad

Bandy Adam Rudell kom till Frillesås inför förra säsongen och gjorde få besvikna. Nu talar mycket fö...
Annons