Mattias Johansson och Frillesås BK har nu spelat två matcher på tre dagar – och de närmaste fem dagarna väntar ytterligare två. Arkivbild.

FOTO: Jasmin Frljevic

Matchfakta

Motala-Frillesås 4–0 (2–0)
Mål: 1–0 (3.54), 2–0 (6.44), 3–0 (54.46), 4–0 (91.41)

BANDY. I fredags tog Frillesås sin andra seger för säsongen när de besegrade Vänersborg borta. Två dagar senare var det dags för nästa bortamatch. En match som egentligen skulle ha spelats i början av november. Men vädrets makter stod i vägen för isen i Motala.

Premiären flyttades först till den 18 november, men vädret ville annat igen. Så i dag spelades matchen. Något Frillesås inte ville.

Satt fredagsmatchen i benen?

– Det hände lite enkla misstag i olika delar av banan under inledningen som kanske inte händer annars. Det var lite tungt och framförallt lite frustrerat. I andra halvlek har vi tillräckligt med målchanser för att ta oss in i matchen, säger Mattias Johansson.

Få träningar

Detta var den tredje matchen för säsongen som Frillesås blev nollade framåt. En anledning till det menar spelande tränaren Mattias Johansson är brist på träningspass på Sjöaremossen.

– Vi har spelat tre matcher utan att i lugn och ro träna på vår hemmaplan. Vi har inte hunnit vässa till hörnor som vi behöver göra mål på och inte gjort på sistone, säger Johansson.

Läs fler bandynyheter här.