Annons

Trängde sig in i sonens hem – kastade möbler

En 57-årig kvinna trängde sig in i sin sons bostad, skrek på sin ex-man och hans sambo som åt middag där och kastade sedan möbler på utsidan av huset. Nu åtalas hon för en rad brott.
Nyheter | 10 September 2019 13:01

Den 57-åriga kungsbackabon ska ha gått hem till sin son där hennes före detta man och hans nya sambo var på middag och tagit sig in i bostaden. När sonen försökte hindra henne trängde hon sig förbi och tog samtidigt ett hårt grepp om hans arm så att smärta och ett blåmärke uppstod.

Inne i bostaden ska hon ha skrikit på sin ex-man och sambon. När sonen tillslut lyckades föra ur henne ur bostaden ska hon ha börjat kasta möbler och krukor på utsidan och bankat med en av stolarna mot ett fönster. Till sist kom en polis till platsen och förde bort kvinnan.

I polisförhör förnekar kvinnan misshandeln och uppger att hon varken nekar eller erkänner skadegörelse eftersom hon inte kommer ihåg om hon gjorde sönder något. Hon kan inte riktigt förklara varför hon gick till hem till sonen den kvällen, men uppger att hon hade druckit alkohol innan och att det ”slog slint”. Kvinnan åtalas nu för hemfridsbrott, misshandel och skadegörelse.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Oskyldig satt häktad i 53 dygn – får 142 000 kronor

Nyheter En Kungsbackabo får drygt 140 000 kronor i ersättning av staten. Detta efter att mannen suttit frihetsberövad misstänkt ...

Överklagade - nu skärps utpressarnas straff

Nyheter Det lönade sig inte att överklaga. Istället för sänkt straff får nu två Kungsbackabor som ...

Livstids fängelse för annandagsmordet

Blåljus Idag dömdes den 52-årige man som natten till annandag jul sköt ihjäl sin före detta ...
Annons