Tre allvarliga trafikolyckor inträffade under torsdagen, varav två med dödlig utgång.

Som Norra Halland tidigare berättat larmades räddningstjänsten vid ettiden om att en lastbil med släp kört av E6:an mellan trafikplats 58 och 59 i södergående riktning, och hamnat på en åker. Under fredagen meddelar polisen att olyckan ska ha orsakats av sjukdomsfall. Föraren, en 53-årig polsk medborgare, avled senare av sina skador.

– Han ska fått problem med hjärtat, säger Staffan Lingstedt, stationsbefäl hos Kungsbackapolisen.  

 

Klockan 15.40 larmas räddningstjänsten om en trafikolycka på Hällingsjövägen. En ung man i 19-årsåldern omkom i kollisionen mellan en personbil och lastbil. Enligt polisen ska personbilen ha gjort en omkörning, fått möte och kolliderat. Båda fordonen togs i beslag för teknisk undersökning. 

– Vägen var avspärrad mellan klockan 15.30 och 18.30, säger Staffan Lingstedt.

 

Vid sjutiden på torsdagskvällen frontalkrockade en Epa-traktor och en personbil på Sätilavägen i Fjärås. En av förarna, en kvinna, skadas allvarligt medan den andra föraren får lindrigare skador. Föraren av Epa-traktorn misstänks för vårdslöshet i trafik.

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.