Annons

Succé för frimärkstävling

Drygt 30 700 foton. Så många bidrag har Postnord fått in i hundfrimärkstävlingen.

Nyheter | 13 Februari 2020 14:58

Postnords tävling för att få sin hund porträtterad på frimärke blev en succé. Drygt 30 700 bidrag har kommit in från Sveriges hundägare.

– Vi hade på känn att den här tävlingen skulle engagera, men hade nog inte vågat hoppas på att ha så här många fina hundar att välja bland. Vi kommer att leta efter härliga hundar med det där lilla extra både hos hund och motivering säger Kristina Olofsdotter, chef för Frimärken PostNord, i ett pressmeddelande.

Bland alla bidrag kommer nu fem hundar att väljas till frimärksmodeller. Juryn består av Postnords Frimärksråd och representanter från Svenska Kennelklubben.

– Det som är extra roligt för oss som rikstäckande organisation är att vi verkligen ser en stor variation bland bidragen. Här finns alla typer av hundar representerade, från norr till söder. Redan från start såg vi en trend i att nominera sin älskade familjemedlem säger Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben i samma pressmeddelande.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Veckans läsarbilder: Fyrfota vänner del 2

Familj Vi vill se alla hörn av våran kommun och hur ni spenderar era dagar. I veckan efterfrågade ...

Veckans läsarbilder: Fyrfota vänner

Familj Vi vill se alla hörn av våran kommun och hur ni spenderar era dagar. I veckan efterfrågade ...

Brevlåda uppbruten i Kungsbacka

Nyheter Någon gång under helgen blev en av Postnords brevlådor mål för skadegörelse. – Har man ...
Annons