Vädret idag
Moln ibland
17°C
Prognos augusti 21, 2018
dag
Delvis soligt
19°C
 

Stökig natt med fylla och bilkörning

Natten till söndagen blev stökig i Kungsbacka. Mellan midnatt och fram till klockan fem på morgonen var det många förfriskade krogbesökare som gav polisen en del att göra. Fem personer omhändertogs på grund av berusning. En alkoholpåverkad man slog sönder fönsterrutan till CC Clothing på Vallgatan. På lördagskvällen fick polisen in samtal redan vid åttatiden på kvällen om att ett ungdomsgäng körde omkring i bilar och störde och skrämde människor i Kungsbacka. Då befann sig gänget på Kungsmässans parkering där de levde rövare, urinerade lite överallt, drack alkohol och spelade hög musik, enligt polisens beskrivning. En polispatrull åkte dit och då flyttade sig bilgänget. Tjugo minuter senare fick polisen ytterligare ett samtal från en störd boende, då befann sig bilgänget vid tågstation. Så där höll det på till omkring midnatt. Inga brott rapporterades kring de bilburna.

Camilla Hentschel

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Var tredje hyresgäst vill enligt Hem o hyra förbjuda rökning på balkongen - håller du med?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!