Annons

Skyttekungen byter klubb - klar för Åsa IF

Anton Millesson Nilsson vann ifjol skytteligan i division 3. Då var han nära en klubb högre upp – men en resa satte stopp för flytten.

– Gör man ett bra år till så kanske chansen dyker upp igen, säger anfallaren.

Fotboll | 14 Februari 2020 20:12

Anton Millesson Nilsson vann skytteligan i division 3 förra säsongen med 18 mål på 22 matcher. Det lockade till sig intresse från klubbar högre upp.

– Jag fick ett förslag från en division en klubb längre ner i landet. Men jag är på resa nu och kommer inte hem igen innan mars. Så jag missar mer än halva försäsongen och det förstörde mycket, säger Millesson Nilsson.

Resan i fråga är en arbetsresa till de österrikiska alperna. Där har han befunnit sig de senaste fyra månaderna tillsammans med flickvännen. Ytterligare en månad återstår innan de vänder hem till Sverige igen.

Hur går tankarna kring att division 1-chansen gick upp i rök?

– Det är självklart tråkigt. Men gör man ett till bra år så kanske chansen dyker upp igen

När serien drar igång igen återvänder dock Millesson Nilsson inte till IFK Fjärås. Han har istället valt att krita på ett avtal med Åsa IF, en division längre ner. 

– Jag kände att många startspelare hade lämnat så då spelar jag hellre i Åsa för de kommer förmodligen att tillhöra toppen i fyran, säger Millesson Nilsson.

Med fjolårets facit kan du komma att bli en bidragande faktor till det?

– Det ska bli kul att komma till ett nytt lag. Jag känner många i laget och ska försöka prestera så bra jag bara kan, säger anfallaren. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Kul för barn med spring i benen

Nyheter I sommar satsar Kungsbacka kommun på att sätta sina yngsta och äldsta invånare i rörelse. 48 ungdomar har ...

Åsacupen tvingas ställa in

Fotboll Folkhälsomyndighetens restriktioner sätter käpparna i hjulen för Åsacupen. De tvingas nu ställa in turneringen som ...

Jeremejeff öppnar för flytt hem

Fotboll I helgen blev det klart att Alexander Jeremejeff och hans Dynamo Dresden trillar ur 2.Bundesliga. Nu öppnar han för ...
Annons