Annons

Sjung om studentens lyckliga dag

Glitterkonfetti, visselpipor och Aviciis stora hits pumpande ur ljudsystem. Det har nog inte undgått någon att studenterna åter igen tagit över Kungsbackas gator.
Skola | 05 Juni 2019 14:10

Studenten Aranäsgymnasiet

FOTO:

Lyckliga studenter från Aranäsgymnasiet springer ut. Foto: Caroline Holmgren

 

Glitterkonfetti, visselpipor och Aviciis musik pumpande ur ljudsystem. Det har nog inte undgått någon att studenterna åter igen tagit över Kungsbackas gator.

 

Först ut var Drottning Blankas gymnasieskola. Nu har studenterna från Aranäsgymnasiet och Beda Hallbergs gymnasium tagit klivet ut från träpodiet och ut i de cirkulerande studentflaken. Sist ut är Elof Lindälvs gymnasium. Snart har Kungsbackas studenter sprungit ut från skolorna med stora varma leenden för att ta emot kramar, jubel, glädje och det livet har att erbjuda.

 

 

 

Drottning Blankas gymnasieskola:

 

 

Foto: Julia Sandstén Vikberg

 

 

Aranäsgymnasiet:

 

 

 

 

 

Foto: Caroline Holmgren

 

 

Elof Lindälvs gymnasium:

 

 

 

 

Foto: Daniel Blomqvist

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Skolskjutsbeslut klara

Skola Nu har kommunen skickat ut beslut om skolskjuts. Förra årets hårda strid där föräldrar fick ...

Förseningar i tågtrafiken

Trafik Ett signalfel mellan Helsingborg och Ängelholm skapar just nu förseningar i tågtrafiken.Det var vid 11.30-tiden idag som ...

Slog man i ansiktet – mitt framför polisen

Blåljus Med flera slag mot ansiktet misshandlade 30-åringen en annan man. Det skulle han inte ha gjort. Vittnen till hä...
Annons