Annons

Saknar spets i anfallsspelet

Spelmässigt skulle de ha tagit hem matchen. Men det blev ännu en mållös match för KIF som behöver vässa offensiven för att vända trenden.
Fotboll | 05 Maj 2019 12:37

Kungsbacka IF mot Genevad/Veinge. Linus Bodin.

FOTO:

Spelmässigt borde KIF vinna matcher, men de får inte till avsluten anser tränaren Lars Svensson. Arkivfoto

 

 

Spelmässigt skulle de ha tagit hem matchen. Men det blev ännu en mållös match för KIF som behöver vässa offensiven för att vända trenden.

 

FOTBOLL: DIVISION 4

Kungsbacka IF – Hyltebruks IF 0–3

 

Efter att ha inlett säsongen med en seger har det gått trögt för Kungsbacka IF. Även om deras spel fungerar i mitten av planen, saknas det spets i anfallsspelet.

– Resultatet speglar inte matchbilden. Men fotboll går ju ut på att göra mål och inte släppa in mål. Vi får inte till sistapass och avslut, säger en besviken Lars Svensson, tränare i KIF.

 

I de två senaste matcherna har KIF fått gå av planen mållösa, senast mot Hyltebruks IF. Trots att KIF spelade bra och förde spelet, fick Hyltebruk utrymme att göra mål på sina chanser.

– De gör mål från ingenstans och vi får jobba i uppförsbacke. Men Hyltebruk gör det bra och har många giftiga spelare. Vi behöver höja vår spelkvalitet, säger han.

 

Matchfakta:

Kungsbacka IF – Hyltebruks IF 0–3 (0–1)

0–1 (25), 0–2 (64), 0–3 (70)

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Rolfö: "Att få fullfölja det gör mig jätteglad"

Fotboll 89 dagar kommer ha passerat sedan den senaste matchen. På fredag kliver Fridolina Rolfö och hennes Wolfsburg återigen ut på plan ...

Då ska matchplanerna vara färdiga

Fotboll 15 maj. Då ska fotbollslagen i Halland ha satt sina spelscheman. Annars riskerar de att behöva betala en avgift om ...

"Chansen är för bra för att inte försöka"

Fotboll Toca Center vill bredda verksamheten. De har skickat in en ansökan om att få bedriva fritidsverksamhet och hoppas kunna ...
Annons