Annons

Rejv och fylla gav hektisk polisnatt i Kungsbacka

Helgens värmebölja innebar en hel del jobb för polisen. Flera Kungsbackabor tittade för djupt i flaskan. Samtidigt arrangerades ett högljutt rejv i Älvsåker.

Blåljus | 09 Augusti 2020 10:32

Natten mot söndag blev intensiv för polisen.

FOTO:

Fylla och rejvfest. Så kan lördagsnatten i Kungsbacka sammanfattas.

Många berusade sig

Precis som på flera andra håll i länet tittade överhettade helgfirare för djupt i glaset. Flera av dem blev så berusade att de inte kunde ta vara på sig själva, vilket ledde till att de omhändertogs av polis.

Kvinna ramlade omkull

En av dem var en kvinna som var så kraftigt berusad att hon ramlade omkull i centrala Kungsbacka strax efter 21 på lördagskvällen. Polisen ryckte ut för att hjälpa henne och köra henne hem.

Grannar klagade på rejv

Vid 21-tiden på kvällen fick polisen också kännedom om en rejvfest som pågick i Älvsåker. Kringboende slog larm om höga ljudnivåer och polisen åkte ut för att be festdeltagarna sänka volymen. Rejvet fortsatte därefter ända fram till klockan sex på söndagsmorgonen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

1 Kommentar

Läs Även

Stoppade lastbil – hittade tjuv med motorcykel

Blåljus När polisen kontrollerade en lastbil i natt, hittade de en misstänkt tjuv med en nystulen motorcykel i skå...

Älgolycka på E6

Blåljus Flera fordon har krockat på E6 mellan Kungsbacka och Sandsjöbacka. Det är mycket begränsad framkomlighet. Olyckan inträffade 06:16 ...

Halländsk bokmässa inställd

Nöje & Kultur För första gången på sju år ställs bokmässan i Halland in. Restriktionerna som följer ...
Annons