Annons

Regionen och Hallandstrafiken samlar in åsikter

Tyck till om kollektivtrafiken.
Den uppmaningen ger nu Region Halland och Hallandstrafiken till alla som reser med kollektiv i eller till och från Halland.
Trafik | 19 Juni 2019 07:15

Tyck till om kollektivtrafiken.

Den uppmaningen ger nu Region Halland och Hallandstrafiken till alla som reser med kollektiv i eller till och från Halland.

 

Bakgrunden är det pågående arbetet med att ta fram ett nytt trafikförsörjningsprogram för Halland, som beskriver kollektivtrafiken under perioden 2020 till 2024 och med utblick mot perioden 2040 till 2050.

Det är resor till och från arbete och studier som står i fokus i arbetet.

– Invånarnas synpunkter är viktiga när vi ska utveckla kollektivtrafiken så att den skapar mesta möjliga nytta på både kort och lång sikt, säger Helene Andersson (C), ordförande i regionstyrelsens tillväxtutskott i ett pressmeddelande.

Enkäten finns på Region Hallands hemsida och frågar bland annat efter boendeort, hur ofta man reser, om det sker med tåg, stadsbuss, regionbuss eller serviceresefordon, hur man tar sig till hållplatsen och vad som skulle kunna få dig att åka mer kollektivt.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Regionen: "Allvarligt läge" - Så många procent testas positivt

Nyheter "Det är ett allvarligt läge vi befinner oss i". Det sa smittskyddsläkare Maria Löfgren under dagens presskonferens ...

Ökad efterfrågan på videobesök

Vård Vårdcentralerna i Halland märker en ökad efterfrågan på digitala vårdbesök med anledning av covid-19. – Vi ...

Alla med symtom ska kunna testas

Nyheter Under tisdagen höll socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndigheten pressträff. Budskapet: Fler med symtom ska testas. – Här ...
Annons