Annons

Polisen vill få in tips efter eldning vid förskola

Efter att det har eldats på en förskola är polisen nu måna om att få in tips från allmänheten. "Känns inte alls trevligt när de eldar på vår gård"
Nyheter | 16 Februari 2019 09:42

Personalen upptäckte vad som hade hänt på fredagsmorgonen och gjorde en polisanmälan. Foto: Från Polisens Facebooksida

 

Efter att det har eldats på en förskola är polisen nu måna om att få in tips från allmänheten.

 

I torsdags kväll eller under natten till fredag har det eldats på Varla förskolas område. Utomhusbord förstördes och personalen upptäckte vad som hade hänt på fredagsmorgonen och gjorde en polisanmälan. Polisen vill nu få hjälp av allmänheten att klara upp händelsen:

”Om någon har gjort iakttagelser i samband med händelsen tar vi tacksamt emot tips, via 11414 eller polisen.se”, skriver polisen på sin Facebooksida.

 

– Bordet var alldeles svart och vi såg spår av sprejburkar. Det känns inte alls trevligt när de eldar på vår gård, säger förskolechef Jessica Fogelblad, till SVT.

 

Skaffa Norra Hallands app här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons