Dennis Ingman meddelade för Norra Halland att han avgår och riktade skarp kritik mot den nye ordföranden Johan Johqvist. Nu svarar Johqvist:
– Han blev uppsagd i går.FOTBOLL. Kungsbacka DFF:s klubbchef Dennis Ingman meddelade att han avgår och lämnar föreningen. Orsaken var att han inte känner förtroende för den nya ordföranden och personer i styrelsen.


Jag har ingen tilltro till dem. Jag tror inte att de har kraften att fixa allt som behöver att göras på den här nivån. Jag har svårt för att lita på folk som beter sig som barn när de inte får som de vill, säger han.Den nye ordföranden Johan Johqvist, som valdes den 9 april, vill inte bemöta den personliga kritiken.


– Det får stå för honom. Han är välkommen att tycka vad han vill. Jag förstår att han är besviken.


Johqvist berättar att föreningen valde att säga upp Dennis Ingman under tisdagen.


– Jag har ett styrelsebeslut i ryggen om att skilja Dennis från sin tjänst.


Varför?


– För att göra en nystart i föreningen.


Sportsligt har han väl levererat?


– Dennis har sina förtjänster, han har gjort ett strålande arbete. Men det finns för- och nackdelar. Vi väljer att göra en nystart.


Vem tar över klubbchefsrollen?


– Det vet vi inte nu. Vi har tur som har en kort vårsäsong och en lång höst. Frågan är het. Fram till att vi löser det får vi med gemensamma krafter lösa det som behöver lösas. Tränarteamet får ta ett större ansvar och styrelsen får ta ett större ansvar. Vi får dela ut uppgifterna som klubbchefen hade.Läs om varför Dennis Ingman lämnar här.