Annons

Nya butiker öppnade på Kungsmässan

I fredags öppnade fyra nya butiker på Kungsmässan. Därmed är andra etappen i projektet avklarad. Samtidigt har det införts hyreslättnader.

Nyheter | 31 Mars 2020 07:59

Det blev en blygsam historia när Kungsmässan slog upp dörrarna för nya butiker i fredags.
– Vi slog inte på stort då situationen är som den är, och vi önskar ju givetvis att förutsättningarna varit bättre. Men det har blivit jättefint, säger marknads- och kommunikationschef Jessica Wikestam.

De butiker som nu slagit upp portarna är Intersport, Arken Zoo, Smart Eyes, samt Barnens värld – varav den sistnämnda öppnar i ett nytt koncept, enligt Jessica Wikestam.

Förutom de helt nya butikerna har de två aktörerna Jencic och Kids Brandstore, som funnits på Kungsmässan sedan tidigare, fått nya lokaler.

Hyreslättnader

I samband med det krispaket som regeringen nyligen lanserade fanns pengar avsatta till hyreslättnader för fastighetsägare. Något som Aranäs fastigheter redan hade tagit beslut om.

– Vi tog initiativet till att presentera lättnader redan innan regeringen lanserade sitt krispaket. Det handlar om att vi är måna om att våra butiker ska kunna gå ur det här starka. Jag kan inte gå in på detaljer, men det blir lättnader, säger Jessica Wikestam.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Elfel skapar förseningar i tågtrafiken

Trafik Tågtrafiken dras just nu med förseningar. Orsaken är ett elfel.Felet, som gav sig till känna klockan 16.56, ...

Streama film från bibblan

Nöje & Kultur Biblioteken i Kungsbacka kan nu erbjuda streamad film. Allt du behöver är ett lånekort och en internetuppkoppling. Om ...

Mopedbilsföraren Alice: "Jag blir chockad när någon visar hänsyn"

Blåljus Alice Almquist 17, har kört över 4 000 mil i sin mopedbil. Hon är inte imponerad av bemötandet från vuxna ...
Annons