Snart stängs restaurang Hofvet. För en nysatsning.

FOTO: Daniel Blomqvist

Stängningen har varit på gång ett tag. Nu har Hofvets ägare Nathalie Winters bestämt sig för att göra halt, från och med måndag i nästa vecka.

– Jag har varit inne på att sälja. Den senaste tiden har varit händelserik och det har helt enkelt blivit lite för mycket jobb för mig. Jag har ju hela tiden drivit hela stället själv och det var inte riktigt vad jag tänkte mig när jag tog över från Harrys, berättar Winters.

”Jag kör vidare”

Nu stundar dock nya tider på Hofvet. Nathalie Winters har gjort en helomvändning och hennes restaurang är inte längre till salu.

– Jag har bestämt mig för att köra vidare trots allt. Så nu stänger vi för att renovera, byta menyer och göra så att restaurangen känns lite annorlunda. När vi öppnar igen kring den sjunde februari kommer vi att satsa mer på event och liveframträdanden. Hofvet kommer fortfarande att vara en restaurang, men med en pubdel där vi ska ha en del uppträdanden av trubadurer och liknande, avslöjar krögare Winters.

Vad var det som fick dig att slopa säljplanerna?

– Vi får in en ny kock och fler som kan hjälpa till med marknadsföring och annat som behövs för att en nysatsning ska lyckas. Jag kommer även i fortsättningen att äga och driva Hofvet själv. Men min arbetsbörda kommer att vara mindre.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.