Annons

"Nu behöver vi ta bra med poäng"

En matchbild och ledning som kändes lugn och kontrollerad. Men ett sent kvitteringsmål från motståndarlaget Qviding skulle beröva Lindome en behövd hemmaseger. 
– Det är lite av en besvikelse, vi är inte nöjda, säger tränaren Johan Mattsson.

Fotboll | 17 Oktober 2020 16:08

Inte nöjda. Efter bra kontroll och ledning större delen av matchen slutade det med ett kryss. "En besvikelse", enligt tränare Johan Mattsson.

FOTO: Arkivbild Daniel Blomqvist

Chansen att haka på i toppen är inte körd, men en seger på hemmaplan mot Qviding hade troligen fått spelare och tränare i Lindome Gif att sova lite godare närmsta nätterna. Nu blev det förvisso inte förlust, men känslan var snarlik, enligt Johan Mattsson. 

– Det var en ganska väntad matchbild. Vi har bra kontroll, gör det jobbigt för deras försvar, och tar ledningen rättvist som jag ser det. Sedan håller vi kontrollen och fortsätter att skapa chanser. Och vi borde gjort fler mål, säger tränaren. 

Lindomes mål kom i 26 matchminuten och var signerat Ajdin Zeljkovic. Men istället för ytterligare baljor framåt blev det istället ett bakslag med 14 minuter kvar att spela av matchen.  

– Andra halvlek var lite uddlös och höll inte direkt nån bra kvalitet. Och så blir det en situation efter ett inlägg där det blir lite rörigt, varpå de får till ett skott utifrån som går in. Det kändes väldigt snöpligt, säger Johan Mattson. 

Vad händer nu? 

– Nu behöver vi ta bra med poäng. Vi har två kul matcher mot Landskrona och där ska vi ha minst fyra poäng, säger Johan Mattsson. 

Efter dagens match ligger Lindome kvar på en fjärde plats i en haltande tabell. 

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Intraprenad – inte dyrt

Debatt Replik på insändare av Åsa Toresson i NH 13/10. Dyr intraprenad kvar Åsa Gårdsskolas brukarråd känner inte ...

Ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten

Vård Det blev ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten i den prestigefyllda tävlingen Sveriges bästa kranvatten. Istället blir ...

Patient dog när kateter lossnade

Vård Katetern lossnade och patienten fick blodförgiftning och avled. Nu anmäls fallet till Inspektionen för vård och ...
Annons