07 Maj 2021 13:00 | Stefan Pettersson

Hej. Här händer det grejer. I dag är det nämligen premiär för Norra Hallands nya layout på tidningen. Vi har arbetat fram en ny layout under vintern och våren och nu kan den äntligen presenteras för er läsare. Målsättningen med projektet har varit att ta fram en mer modern kostym för 100-åringen. Jag tycker att vi lyckats bra, förhoppningsvis håller du med. Och jag lovar, vi har inte ändrat storleken på texten. Det brukar nämligen komma synpunkter om det när tidningar görs om, men på den punkten har vi inte gjort några förändringar.

Den nya layouten är ett av flera projekt under 100-årsfirandet. Det första var att bli tredagars med en e-tidning som publiceras digitalt till söndagsfrukosten. Ett uppskattat tillskott och har du inte börjat läsa söndagstidningen så är det hög tid. Den ingår i prenumerationen, så det är bara att logga in och läsa. Bästa upplevelsen får du via vår app. Om du inte hittar dina inloggningsuppgifter är det bara att mejla prenumeration@norrahalland.se så får du hjälp.

När det gäller e-tidningssatsningen har den även medfört att en del prenumeranter valt bort pappret helt. E-tidningen kommer tre dagar i veckan vid 5-tiden, oavsett väder. Lägg därtill att det är miljömässigt bättre och 350 kronor billigare per år. Så känner du dig bekväm med vår e-tidning så finns det flera anledningar att byta bort pappersprasslet. Det är bara att höra av sig till vår prenumerationsavdelning så fixar vi det.

Och när jag är inne på 100-årstemat så kan jag lova att vi har flera roliga aktiviteter på gång – men först måste coronapandemin hamna i ett bättre läge.

Ha en trevlig helg.

Läs fler krönikor här