NATIVE 2023-02-11 KL. 07:00

Calvaria planerar att revolutionera ekosystemet för gaming

Calvaria planerar att revolutionera ekosystemet för gaming. Läs vad detta unika kryptospel kan erbjuda dig som gaming fans och trader

Calvaria planerar att revolutionera ekosystemet för gaming

TV-klipp och nyheter

Calvaria är ett nytt play-to-earn kryptospel som har fått en stor uppmärksamhet bland gaming fans och kryptoinvesterare. Spelet har redan jämförts fördelaktigt med etablerade kryptospel som Decentraland och Axie Infinity. Dock har protokollet större ambitioner för framtiden. Calvaria planerar att revolutionera ekosystemet för gaming. Har du funderingar kring kryptospel och är intresserad av Calvaria spelet? I så fall har du kommit till rätt plats. Denna guide kikar inledningsvis närmare på metaverse-baserade play-to-earn kryptospel. Därefter kommer texten att presentera Calvaria och diskutera vad som utmärker detta spel. Texten kommer diskutera kryptoprojektets unika komponenter och styrkor.

Vad är play-to-earn metaverse kryptospel?
Play-to-earn (P2E) kryptospel utgör en integration av gaming och kryptosektorn. Metaverse utgör en central komponent i dessa kryptospel. Det är en framväxande teknik som är designad till att återskapa realistiska upplevelser i virtuella och tredimensionella spelvärldar. Metaverse har blivit så pass avancerad att den börjar stegvis sudda bort gränsen mellan de virtuella spelvärldarna och den fysiska verkligheten.

Vidare kännetecknas play-to-earn (P2E) spel av att dessa erbjuder olika belöningar för spelprestationer. Detta känner nog många gamers igen från mer traditionella spel. Men P2E spel sticker ut i mängden genom dess höga decentralisering. Detta betyder i praktiken att kryptospelare spelare har en aktiv roll i utvecklingen av dessa spel. Därför kan P2E spel betraktas som ett produktsamarbete och dialog mellan spelare och utvecklare. Spelarna som är väl förtrogna med spelen, lämnar värdefull feedback rörande förbättringar. Resultatet är att P2E spel utvecklas och uppgraderas kontinuerligt.

Vad är Calvaria?
Calvaria är ett splitternytt kryptospel som bygger på P2E konceptet, metaverse teknik och blockkedjor. Spelet passar speciellt bra för gaming fans som älskar kortspelsbaserade äventyr. Handlingen utspelar sig i en virtuell fantasivärld där det gäller att vinna genom att skaffa sig starka kort. Denna fiktiva värld är befolkad med olika konkurrerande fraktioner som utmanar varandra. Kryptoprojektet utmärker sig genom att erbjuda en kombination av underhållning och möjligheter att tjäna pengar. Protokollets inhemska valuta kallas RIA. Denna digitala tillgång används som belöningsmedel i spelet. Därtill används myntet också som transaktionsmedel inom nätverket. Nedan kikar vi närmare på Calvarias unika komponenter och styrkor vilka kan potentiellt revolutionera gaming marknaden.

Calvaria – en fascinerande spelvärld för olika spelare

Calvaria förtjänar ros för att ha skapat en fascinerande virtuell spelvärld som lär tilltala många olika slags spelare. Man träder in i en futuristisk rollbaserad spelvärld där olika grupperingar tävlar mot varandra. Varje spelares uppgift är att skaffa sig nya och kontinuerligt bättre kort. Ju starkare korten är desto bättre är chanserna att slå motståndarlaget. Vidare är spelet befolkat med fiktiva karaktärer med unika egenskaper. Vidare utmärker sig Calvaria genom sin flexibla struktur. Som spelare kan du välja om du önskar att spela i ett team eller individuellt.

Calvaria – lättillgängligt och användarvänligt
Calvaria är skapat till att vara tillgängligt för största möjliga antal spelare. Av denna anledning har spelets skapare utvecklat mobilappar och datorvänliga spelvarianter. Därmed blir spelet tillgängligt från alla mobila enheter och datorer. Den användarvänliga designen innebär att Calvaria spelet passar för både nybörjare och mer avancerade spelare. Som användare kan man spela utan något krav på att skaffa sig digitala mynt. En annan nyhet för är att kunder kan spela utan att behöva skaffa sig en kryptoplånbok. Därtill har projektet utvecklat pedagogiska vägledningar som gör det lätt att snabba komma igång med spelandet. Sammantaget revolutionerar Calvaria ekosystemet inom gaming genom att erbjuda ett inkluderande spel med en låg inträdesbarriär.

Calvaria erbjuder play-to-earn och free-to-play
Kryptospel är vanligtvis knutna till att spelarna köper den lokala digitala valutan. Som en kontrast utmärker sig Calvaria genom att erbjuda två olika spelversioner: play-to-earn (P2E) och free-to-play (F2P). Dessa två spelvarianter bygger på samma grunder. Dock omfattar den betalande P2E versionen fler funktioner och exempelvis blockkedjebaserade NFT objekt. F2P versionen erbjuder samtidigt denna spelunderhållning till spelare som nöjer sig med grundläggande funktioner. Denna inkluderande och demokratiska profil öppnar upp Calvaria för en rad olika kundsegment.

Användare erbjuds olika intjäningsmöjligheter

Calvaria bidrar till utvecklingen av gaming ekosystemet genom att erbjuda spelare flera olika ekonomiska intjäningsmöjligheter. För det första kan spelare se fram emot olika belöningar för prestationer inom själva kryptospelet. Vidare delar projektet också ut stipendier till de mest hängivna spelarna. Projektet omfattar också en digital affär och mini spel. Som användare kan du också få en passiv inkomst genom att låna ut dina digitala tillgångar till staking funktioner i nätverket. Därtill kan användare också tjäna pengar genom att sälja eftertraktade NFT objekt med förtjänst till andra användare. Dessa varierande intjäningskällor placerar Calvaria bland marknadens mest attraktiva kryptospel 2022.

Kryptospelet bygger ett robust socialt nätverk
En central prioritet hos detta kryptoprojekt är att bygga upp ett robust socialt nätverk för dess användare. Calvaria drivs av visionen om att skapa en decentraliserad och självständig DAO struktur genom nära samarbete med de mest dedikerade användarna. Denna DAO förväntas spela en viktig roll i kryptonätverket framtida utveckling och fokus. Det inhemska digitala myntet RIA kommer fungera som drivmedlet i detta decentraliserade kryptonätverk.

RIA token – en deflationär valuta
Vi har redan nämnt att Calvarias inhemska mynt heter RIA. Det är en deflationär valuta i och med att den totala myntpoolen kommer att begränsas till endast en miljard tokens. Detta motsvarar exempelvis mindre än en procent av det totalt tillgängliga antalet Dogecoin mynt på marknaden. Omkring 25 % av RIA mynten kommer att användas för staking funktioner i nätverket. 20 % av mynten är öronmärkta för olika prispooler. Vidare erbjuds 15 % av RIA mynten under förköpskampanjen. Ytterligare 15 % av mynten är avsedda som reserv och förbränning. Detta bidrar ytterligare till att begränsa det totala antalet tillgängliga RIA mynt på marknaden. De resterande 17 % av mynten används för likviditet, personalrekrytering och utveckling.

Calvaria har en enorm framtidspotential
Marknadskännare menar att Calvaria har en enorm framtidspotential. Kryptots förköpskampanj lanserades i oktober 2022 och har varit ytterst framgångsrik. I skrivande stund har projektet genererat nästan 2,4 miljoner dollar. Detta motsvarar omkring 80 % av protokollets fastställda försäljningsmål på 3 miljoner dollar. Marknadens efterfrågan på RIA mynt har varit stort. Token priset har successivt stigit. I början av december var priset 0,030 dollar per mynt och det förväntas stiga ytterligare i framtiden. Kryptots pris kan potentiellt öka till 0,62 dollar 2025. En del marknadsexperter spekulerar i att RIA myntets värde kan potentiellt nå 1,2 dollar 2030.

Mer än 129 miljoner utav totalt 150 miljoner erbjudna mynt har redan sålts under förköpskampanjen. Därmed bör presumtiva nya investerare skynda sig att förvärva myntet innan det blir slutsålt. Under förköpskampanjen kan man inte betala med traditionella fiatvalutor som euro eller dollar. Istället måste man först skaffa Ether (ETH) eller Tether (USDT) mynt. Den aktuella kursen är 30,77 RIA mynt för 1 USDT.

Calvaria samarbetar med marknadsledande CEX börser
RIA myntets framtid beror i stor utsträckning på dess tillgänglighet på stora kryptobörser. Calvaria teamet har varit snabba med att skriva under samarbetsavtal med två av marknadens ledande CEX börser: Gate.io och Kucoin. Den sistnämnda är marknadens tredje största börs. Samtidigt rankas Gateo.io som nummer fyra enligt data som publicerades av den respekterade sajten CoinGecko.

Dessutom har kryptoprojektet också initierat ett kompletterande samarbete med XT.com. Dessa samarbeten med ledande CEX aktörer förväntas att stärka RIA myntets framtida värdepotential. Calvaria har också lyckats få en positiv täckning från stora globala medieaktörer som Yahoo, Cryptonews och Bezinga.

Avslutande ord
Calvaria är ett nytt P2E-baserat kryptospel som kan potentiellt revolutionera ekosystemet för gaming. Kryptot erbjuder en rik och mångfacetterad futuristisk spelvärld bestående av olika konkurrerande fraktioner. Spelet går ut på att skaffa sig starka kort och utmana motståndarna i dueller. Calvaria skiljer sig från andra kryptospel genom att erbjuda en gratisversion av sitt spel. Användare behöver varken köpa mynt eller ens skaffa en kryptoplånbok. Vidare finns spelet tillgängligt via flertalet mobila enheter och datorer.

Kryptoprojektet erbjuder flera olika intjäningsmöjligheter till användarna. Spelare kan få belöningar för prestationer i spelet. Vidare kan dedikerade spelare få stipendier från protokollet. Därtill erbjuder Calvaria också en passiv inkomst via staking funktioner. Användarna i nätverket kan också göra en ekonomisk förtjänst genom försäljning av efterfrågade NFT objekt. Spelet är knutet till ett framväxande socialt nätverk som förväntas att knyta spelarna närmare till speluniversumet.

Förköpskampanjen av projektets kryptovaluta RIA har redan genererat mer än två miljoner dollar i kapital sedan oktober 2022. Cirka 80 % av de erbjudna mynten har redan blivit sålda och token priset fortsätter att öka. Det aktuella priset 0,030 dollar per mynt kan potentiellt öka till 1,2 dollar 2030. Projektets samarbetsavtal med stora CEX börser har stärkt RIA myntet vars totala mängd har begränsats till en miljard token.TV-klipp och nyheter

Lurade på kärleken – och på alla sina pengar
NYHETER 2024-07-23 KL. 11:45
Premium

Lurade på kärleken – och på alla sina pengar

Allt fler drabbas av romansbedrägerier i Kungsbacka

Tält när stjärnorna gästar slottet
NYHETER 2024-07-22 KL. 21:40
Premium

Tält när stjärnorna gästar slottet

– De tycker om att det är enkelt

Succé för vintersport på is även i juli
NYHETER 2024-07-22 KL. 16:00
Premium

Succé för vintersport på is även i juli

"Första sommaren som vi inte smälter isen"

Framtidsdröm tar form – vingården utvecklas
NYHETER 2024-07-21 KL. 09:00
Premium

Framtidsdröm tar form – vingården utvecklas

"Gårdsförsäljning nödvändig för oss som företag"

Kungsbackalag i toppen efter lag-SM
SPORT 2024-07-20 KL. 18:51
Premium

Kungsbackalag i toppen efter lag-SM

Birgitta guidar vid bortglömd borg
KULTUR & NÖJE 2024-07-20 KL. 17:34
Premium

Birgitta guidar vid bortglömd borg

"Hunehals var mycket viktig för historien"

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-07-23 KL. 15:00
Första starten för Beckman
Premium | NYHETER 2024-07-22 KL. 21:40
Tält när stjärnorna gästar slottet

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Hövdingen talar ut

Hövdingen talar ut

I snart sju månader har förre rikspolischefen Anders Thornberg varit landshövding i Halland. För NH berättar han om sitt nya jobb, vad som upprör honom mest, vilken påverkan Nato har på länet och vem Onsalamannen är. Han berättar också hur det är att vara misstänkt för ett allvarligt brott.