Annons

Nationaldag och barnens dag

Idag firas nationaldagen på flera platser på kommunen och vid Tjolöholms slott är det barnens dag. Dagens papperstidning får du först i morgon.
Nyheter | 06 Juni 2017 06:00

Idag firas nationaldagen på flera platser på kommunen och vid Tjolöholms slott är det barnens dag. Dagens papperstidning får du först i morgon.

 

Picknick, flaggparad eller musik. Variationerna på nationaldagsfirande i kommunen är flera.

 

Norra Halland har tidigare berättat att kommunen har flyttat nationaldagsfirandet från Tjolöholm till Kungsbacka torg. Anledningen är att det är mer tillgängligt.

På torget kommer nya medborgare i Kungsbacka att välkomnas, dessutom blir det folkdans, dragspel, sång och musik. Klockan 13-14.45

 

I Onsala firas det med flaggparad och dansuppvisning vid Onsala kyrka.

Kl 14.45

 

På Löftadalens folkhögskola är det picknickfestival och på utomhusscenen blir det tal och musikunderhållning. Det arrangeras med Ölmevalla hemgbygdsgille, Kungsbacka kommun, Åsa 365 och Löftadalens folkhögskola. Klockan 14-17.

 

Vid Tjolöholms slott firas barnens dag med allt från tivoli och hinderbanor till hoppborgar, ponnyridning, ansiktsmålning, godisregn, fyrhjulingar samt artisterna Dolly Style och Sean Banan.

Klockan 10-16.

 

 

På grund av nationaldagen kommer tisdagstidningen den är veckan ut först på onsdag.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Varför har vi inte gjort som i Norge och Danmark?"

Nyheter Torsdagens presskonferens i kommunhuset kretsade kring coronaläget i allmänhet och skolan i synnerhet. Reportrar för dagen var ...

Kritik mot badhusträngsel

Jobb & Pengar Överfullt med folk och dessutom smutsigt – så upplevde en besökare det nya badhuset i söndags. Entreprenören Medley ...

Får samhällstjänst för våldtäkt

Blåljus En 19-årig man har dömts till skyddstillsyn och samhällstjänst för våldtäkt på en ...
Annons