Medborgarundersökningen görs varje år av SCB och i år ingår 135 kommuner och 161 500 personer i urvalet. Frågorna som ställs handlar om hur det är att leva och bo i Kungsbacka kommun, kommunens olika tjänster samt hur man upplever möjligheterna att vara med och påverka i Kungsbacka kommun.
– Den här enkäten är ett av alla sätt som vi lyssnar in vad våra invånare tycker och tänker om våra verksamheter, och det är ett viktigt verktyg för att vi ska kunna fortsätta förbättra den service som vi ger, säger Hans Forsberg (M), kommunstyrelsens ordförande i ett pressmeddelande.

Efter att resultatet av undersökningen är klart och analyserat ska det användas som underlag för olika beslut och utvecklingsinitiativ. Det ska också användas för att följa upp mål, ge återkoppling till medarbetare och för att hitta förbättringsområden. Resultatet ska vara klart i slutet av året.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.