Annons

Man omkom i fallolycka

En 32-årig man från Kungsbacka omkom igår efter att ha fallit 16 meter från en byggarbetsplats i Hjällbo i norra Göteborg.
Nyheter | 31 Januari 2018 09:59

En 32-årig man från Kungsbacka omkom igår efter att ha fallit 16 meter från en byggarbetsplats i Hjällbo i norra Göteborg.

Det var 11.15 på tisdagen som polis och ambulans kallades till byggarbetsplatsen. Av okänd anledning hade mannen fallit till marken från taket under byggarbetet och hans liv gick inte att rädda.

Polisen inleder nu en förundersökning för att klarlägga vad som skett och om det brustit i några rutiner på arbetsplatsen.

– Området spärrades av för teknisk undersökning och det kommer att göras en ordentlig utredning, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Brottsrubriceringen är tills vidare vållande till annans död.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons