Annons

Man döms för sexuellt ofredande av 12-åring

En man döms för att ha sexuellt ofredat en 12-årig flicka på Kungsbacka Resecentrum.
Nyheter | 15 November 2018 13:17

En man i 70-årsåldern döms för att ha sexuellt ofredat en 12-årig flicka på Kungsbacka Resecentrum. Händelsen inträffade i mars i år.

Flickan uppger att mannen vid tillfället sa till henne att hon var ”söt och fin” samtidigt som han tafsade henne på låret. När hon sedan reste sig upp för att lämna platsen slog mannen till henne på rumpan. Mannen var enligt flickan full vid tillfället.

Flickans pappa uppger att flickan efteråt berättade om händelsen för honom. På väg till polisstationen för att anmäla händelsen, åkte de förbi Resecentrum där flickan identifierade mannen. Pappan la då ner mannen på marken och höll kvar honom där till att polisen och ambulansen kom till platsen.

 

Mannen uppger att han varken kan erkänna eller förneka gärningen då han inte minns händelsen. Tingsrätten finner att flickans uppgifter framstår som trovärdiga och tillförlitliga och dömer nu mannen för sexuellt ofredande. Straffet blir dagsböter.

 

Mannen har tidigare dömts för många andra olika brott, bland annat misshandel, olaga hot, hot mot tjänsteman, ofredande och stöld. Mannen är diagnostiserad med en demenssjukdom.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fick nog och slog tillbaka – döms för misshandel

Skola Under 2,5 år mobbades hon systematiskt av flera klasskamrater. På en mattelektion i slutet av augusti förra året fick den 16...

Ber om hjälp att kartlägga ekoxen i Kungsbacka

Nyheter Med sina stora betar och förmåga att växa sig upp till nio centimeter lång är ekoxen ...

Har du sett Chilienne?

Krönikor Eftersom pappa drabbas av akut pollenallergi av bara tanken på att mamma ska sätta upp blommiga gardiner tror jag ...
Annons