Annons

Kungsbackapolisen i insats mot sexköpare

Polis från Kungsbacka och Varberg har i en insats i veckan slagit till mot flera privata adresser där man misstänkt sexköp och koppleri.

Blåljus | 02 April 2021 09:17

Polisen i Halland har i veckan slagit till mot sexköpare.

FOTO: Foto: Bild ur polisens förundersökningsprotokoll

Det var Hallands Nyheter som var först med att berätta om insatsen i veckan.
Under två kvällar ska det ha gjorts tillslag mot flera adresser.
– Vi fick träff, kan jag säga. Det var inte många, men ett par stycken, säger polisområdeschef Anders Wiss till Hallands Nyheter.

Går i vågor

Insatsen var del i ett pågående uppdrag kring sexköp. Man jobbar med att hämta in information från nätet, till exempel vilka sajter som är aktuella.
– Men de här brotten går i vågor och säljarna rör på sig också. När de dyker upp på ställen så sker det via information på nätet. Just nu är det mindre men det skulle kunna vara mer också, säger Anders Wiss till HN.

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Upphittat stöldgods söker ägare

Blåljus Har du blivit av med verktyg, fiskeutrustning eller katalysatorn till din bil? Då kan du vara den Polisen i Halland ...

Sexköpare åkte fast – igen

Blåljus Mannen stod på gatan och smsade med en kvinna han skulle köpa sex av, när han greps av ...

Pensionskraven skärps inte

Politik En del av kraven finns redan – en del vill inte Kungsbacka ändra på egen hand. Så svarar kommunledningen på kraven ...
Annons