KULTUR & NÖJE 2023-05-31 KL. 07:45

Rolig höst på teatern – programmet släppt

Av Anton Lorentzson

Hela 35 unika föreställningar går att se på Kungsbacka teater under hösten. Det står klart efter att teatern släppt höstens program. Det blir mycket humor då bland andra Thomas Petersson, Marika Carlsson och Anders "Ankan" Johansson, spelar sina humorföreställningar.

Rolig höst på teatern – programmet släppt
Det blir en mängd kända humorakter, bland annat Måns Möller, på Kungsbacka Teater under hösten. Dessutom blir det konserter, dans och teater. Foto: Arkiv/Pressbild

TV-klipp och nyheter

I fredags släppte Kungsbacka teater sitt program inför hösten 2023. Det blir en salig blandning av humor, konserter, dans och teater. Flera kända komiker kommer att besöka teatern under hösten. Förutom redan nämnda namn spelar även Måns Möller, Anders Jansson och duon Johan Östling och Björn Ling sina humorshower.

Höstsäsongen drar igång den 17 augusti med invigningen av Change Music Festival och sedan rullar det på. Musikmässigt besöks teatern av till exempel punk/rockgruppen Noice, Joel Alme och Sven Ingvars.

För de lite yngre besökarna finns det också evenemang att se fram emot. Bland annat Djurens Karneval och den folkkära Pappa Kapsyl.

Det blir också två italienska danspremiärer och en mängd lite smalare akter.
– Jag ser fram emot våra italienska danspremiärer. Två stora produktioner med många dansare på scenen, Jag ser också fram emot konserten med Joel Alme. I slutet av september kommer den isländske singer-songwritern Svavar Knútur tillsammans med ytterligare en artist som annonseras inom kort, den konserten kommer inte lämna någon oberörd, säger Per Hemberg, producent på teatern, i ett pressmeddelande.

Ett fullständigt program finns på Kungsbacka Teaters hemsida.TV-klipp och nyheter

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.