KULTUR & NÖJE 2022-09-19 KL. 13:00

Arkitektritad villa skapade mest intresse

Av Johanna Simonsson

En arkitektritad villa i Kullavik blev mest uppmärksammad på Hemnet under vecka 36.

Arkitektritad villa skapade mest intresse
UPPMÄRKSAMMAD. Enplansvillan i Kullavik med en boare på 187 kvadratmeter blev mest klickad. Foto: Erik Olsson fastighetsförmedling

TV-klipp och nyheter

I enplansvillan på Trädgårdsvägen i Kullavik fylls alla sex rum med mosaikparkett och ljusmålade väggar. Utöver fyra sovrum är hemmet utrustat med två badrum, två vardagsrum/allrum och kök.
Enligt mäklaren Erik Olsson fastighetsförmedling är villan "belägen i natursköna omgivningar med närhet till det glittrande Västerhavet".
Villan är klädd med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från ett av vardagsrummen kan du vandra ut till en av de två stora uteplatserna. Här finns det plats för soffgrupper, matbord och hängmattor.
Från uteplatsen når du även gästhuset som är dekorerad med svarta glasytor. Härifrån kan du blicka ut över den gröna trädgården och villan.
Hemmet har en boarea på 187 kvadratmeter och utgångspriset ligger på 11 650 000 kronor.Gäststugan har utsikt över den gröna trädgården och kan även användas som ateljé eller studio.Det finns två uteplatser. Denna nås från ena vardagsrummet och har plats för både soffgrupp och matsalsbord.TV-klipp och nyheter

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka
VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Premium

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-10-04 KL. 12:45
Utdragen strid om återvinning i Särö
Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.