Bilen körde av vägen i Fjärås.

FOTO: Läsarbild

Det var sent på kvällen den 8 november ett vittne mötte två män på Rossaredsvägen till fots.

Strax därefter såg vittnet en personbil som var demolerad. Bilen hade kört in i ett träd. Inga personer var kvar men det fanns blodfläckar, och airbagen på båda sidorna var utlöst.
Polis kallades till platsen och hittade bland annat en plånbok i bilen.
Med hjälp av den sökte man på en adress och även på sjukhuset men hittade ingen. Brottet rubricerades som smitning från trafikolycksplats.

Nu har det gått två veckor, och fortfarande har man inte fått tag på den som körde den Litauenregistrerade bilen. Under tiden har fjäråsbor oroat sig för att bilen står trafikfarligt. Dessutom har barn flera gång lekt i det kraschade fordonet.

Kommunen hänvisar till Trafikverket, eftersom bilen står i själva vägområdet. Och där lyckas kommunikatör Eva Rehnström ta reda på vad som gäller.

–  Bilen lappades av vår entreprenör för cirka en och en halv vecka sedan. Det är alltid det första steget och görs så fort våra entreprenörer får kännedom. Vi fick klartecken idag tisdag att den ska forslas bort ,så bärgning är nu beställd. När det sker kan vi inte svara på men det brukar inte dra ut på tiden.