Vädret idag
Mestadels molnigt
17°C
Prognos juli 23, 2019
dag
Delvis soligt
22°C
 

Larm om olyckor i den svåra halkan

Fallande temperaturer har gjort väglaget mycket besvärligt på många håll under morgonen och förmiddagen. Det har kommit larm om flera olyckor.

En singelolycka inträffade vid 10-tiden på Gällingevägen, strax söder om Fjärås. Ambulans, polis och räddningstjänst larmades till platsen efter att en personbil kört av vägen. En person har förts till sjukhus.

 

Strax efter klockan 10 kom också larm om en olycka på E6, som ställer till det för trafikanter som kör från Kungsbacka i riktning mot Göteborg. Det handlar om en flerbilskrock mellan Lindome och Kållered, enligt de första uppgifterna. Även där stängdes vägen av för trafik.

Klockan 10.40 meddelar polisen att ingen person kommit till skada vid olyckan. Enligt polispatrullen på platsen är det glashalt på platsen och man vill därför ha dit en saltbil.

 

Tidigt i morse inträffade en singelolycka på Säröleden, då en personbil körde av vägen. Halkbekämpning pågår just nu på Säröleden och många andra sträckor, och väglaget beskrivs som mycket besvärligt.

 

Texten uppdateras

 

Skaffa Norra Hallands app här

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!