Fallande temperaturer har gjort väglaget mycket besvärligt på många håll under morgonen och förmiddagen. Det har kommit larm om flera olyckor.

En singelolycka inträffade vid 10-tiden på Gällingevägen, strax söder om Fjärås. Ambulans, polis och räddningstjänst larmades till platsen efter att en personbil kört av vägen. En person har förts till sjukhus.

 

Strax efter klockan 10 kom också larm om en olycka på E6, som ställer till det för trafikanter som kör från Kungsbacka i riktning mot Göteborg. Det handlar om en flerbilskrock mellan Lindome och Kållered, enligt de första uppgifterna. Även där stängdes vägen av för trafik.

Klockan 10.40 meddelar polisen att ingen person kommit till skada vid olyckan. Enligt polispatrullen på platsen är det glashalt på platsen och man vill därför ha dit en saltbil.

 

Tidigt i morse inträffade en singelolycka på Säröleden, då en personbil körde av vägen. Halkbekämpning pågår just nu på Säröleden och många andra sträckor, och väglaget beskrivs som mycket besvärligt.

 

Texten uppdateras

 

Skaffa Norra Hallands app här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.