Annons

Jessica ger intim föreställning

För första gången i karriären ger sig nu schlager- och diggilodrottningen Jessica Andersson ut på soloturné. I november uppträder den nyblivna onsalabon i Kungsbacka med en personlig föreställning.
– Det blir musik från hela karriären blandat med andra favoriter, avslöjar artisten.
Scen | 18 September 2019 10:23

I november uppträder onsalabon Jessica Andersson på Kungsbacka teater med en intim och personlig soloshow.

FOTO: Kristofer Sandberg

Efter att genom karriären stått på schlagerscener, frontat Diggiloturnén, och gett krogshower, har Jessica Andersson under året varit ute på en turné där hon ställer sig på scen i ett mer utlämnande format. Den 8 november ställer hon sig på scen på Kungsbacka teater tillsammans med ett väloljat gäng musiker.
– Det blir mer personligt. Jag kommer jämte musiken även att prata lite och berätta historier ur mitt liv. Mycket av det materialet är hämtat ur den bok jag gav ut för några år sedan. Men det blir ingen deppig föreställning, tvärtom, det blir drag, säger en entusiastisk Jessica Andersson.

Musiken då? Mycket kommer att kännas igen, lovar artisten.
– Vi kommer att spela musik från hela min karriär. Men det blir även lite annat då jag även valt att spela covers på låtar som ligger mig varmt om hjärtat. Så det blir allt ifrån rock och schlager till mer avskalat.

Sedan mindre än ett år tillbaka är Jessica Andersson bosatt i Onsala tillsammans med sambon Johan Malm. En flytt de inte verkar ångra en sekund.
– Åh vi trivs verkligen jättebra, det är så himla fint här i Gottskär, säger hon.

Turnén På dejt med Jessica Andersson har hittills passerat ett 30-tal städer i Sverige.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fick nog och slog tillbaka – döms för misshandel

Skola Under 2,5 år mobbades hon systematiskt av flera klasskamrater. På en mattelektion i slutet av augusti förra året fick den 16...

Ber om hjälp att kartlägga ekoxen i Kungsbacka

Nyheter Med sina stora betar och förmåga att växa sig upp till nio centimeter lång är ekoxen ...

Har du sett Chilienne?

Krönikor Eftersom pappa drabbas av akut pollenallergi av bara tanken på att mamma ska sätta upp blommiga gardiner tror jag ...
Annons